instagram/z.u.z.a.n.i.t.a.
StoryEditor

Takto vyzerala Zuzanita z Take Me Out pred zväčšením pier!

26.09.2017, 12:43
Celebrity
To, že estetické zásahy vedia poriadne zmeniť tvár, si nemusíme hovoriť. Dôkazom toho je aj momentálne medializovaná Zuzana Žilinčíková, ktorá účinkuje v zábavnej zoznamovacej show "Take me out".

zuzana žilinčíková facebook/Zuzana Zuzanita Zilincikova

​Zväčšené pery vedia zmeniť tvár ženy na nepoznanie. Máloktorý zásah do tváre ju zmení tak, ako "nafukovanie" pier do gigantických rozmerov. Spomeňme napríklad takú Silviu Kucherenko (keď sa ešte volala Horváthová), ktorá sa na seba už takmer nepodobá či zo zahraničných celebrít Kylie Jenner, ktorá na svojich perách postavila svoju kariéru a musíme uznať, že jej premena je fakt super - teda, aspoň na fotkách to tak vyzerá. Zuzanita Žilinčíková vyzerala pred svojou premenou tiež úplne ináč, mala úplne úzke ústa.

zuzanita žilinčíková facebook/zuzana zuzanita zilincikova

​Úzke pery pôsobia prísnejším a tvrdším dojmom. Momentálne sú v "kurze" ženy s plnšími perami. Ich zväčšovanie pomocou kyseliny hyalurónovej je jeden z najčastejších zákrokov na tvári. Ak sa však "prepískne", výsledok je horší, ako pôvodný stav. Vždy treba odhadnúť, kedy už naozaj stačí. Ako je to v Zuzkinom prípade, necháme na vaše uváženie. Ak bude však taká nenásytná, ako pri zväčšovaní pŕs, máme sa ešte na čo tešiť!

zuzanita žilinčíková take me out facebook/zuzana zuzanita zilincikova

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 05:20