Instagram/jimcarrey_
StoryEditor

Jim Carrey je nielen talentovaný komik...Pozrite sa na jeho krásne obrazy!

11.08.2017, 14:40
Celebrity
To, že je nepochybne jeden z najtalentovanejších komikov na svete vie hádam každý. Ale to, že sa venuje aj inému umeniu a že je v tom fakt dobrý, ste možno vedeli...

Komédie, v ktorých hral sú celosvetovo známe a pozerať sa dajú stále dookola. Jima Carreyho (55) ako herca skrátka milujeme. Vie hrať a dokáže nás rozosmiať, aj keď herecký talent nezaprel ani v dráme...Paradoxom toho celého je, že v súkromí mal Jim viackrát sklon k depresiám, čo už niekoľko rokov prenáša na plátno.

Jeho výtvarné umenie sa v roku 2011 prejavilo aj tým, že grafitmi pomaľoval svoj dom v New Yorku. Abstraktné výtvarné umenie začal prenášať do obrazov na plátno v tom istom roku, po rozchode s o desať rokov mladšou herečkou Jenny McCartheyovou. Počas nakrúcania komédie Pán Popper a jeho tučniaci vraj namaľoval až 30 veľkých obrazov! Prenajal si štúdio a vždy po práci na filme chodil výtvarne tvoriť. Do svojich obrazov vnášal pocity beznádeje a úzkosti, ale navzdory tomu sa dá povedať, že sú tieto diela krásne. Herec tak svoj umelecký talent rozhodne nezaprie ani v tomto smere.

ArtBoy Jim Carrey Pinterest/thelmagazine.com

​Jim Carrey ako ho možno nepoznáte...

Painer Jim Carrey Pinterest/hokkfabrica

​Do svojich obrazov vkladá Jim Carrey svoje pocity... Maľovanie Jim Carrey Pinterest/arnet

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 09:54