Stretli ste sa s osobou z minulého života?archív
StoryEditor

Máte pocit, že ste stretli niekoho z minulého života? Všímajte si tieto signály

22.10.2024, 17:00
ASTRO

Stalo sa vám už niekedy, že ste z niekoho pri prvom stretnutí mali pocit, ako keby ste ho poznali už niekoľko rokov? Pravdepodobne sa jednalo o osobu, s ktorou máte nejaké spojenie z minulého života. No pozor, nemuselo sa jednať len o spriaznenú dušu, ale aj nepriateľa. Pozrite sa, aké signály by ste si v takýchto situáciách mali všímať.

Stretli ste sa už s niekým, pri kom ste mali pocit, že ho nevidíte po prvý raz? Nepovažujte to za náhodu. Jednať sa totiž mohlo o osobu, s ktorou vás spája minulý život. Či už ste z daného človeka mali neuveriteľne dobrý pocit alebo naopak príliš negatívny a nepriateľský, je viac než jasné, že vás ovplyvnili udalosti alebo emócie týkajúce sa vášho minulého života. Ak túžite vedieť, ako vopred odhaliť takúto osobu, všímajte si nižšie spomínané signály.

Neuveriteľne si rozumiete

S osobou z minulého života môžete pociťovať neuveriteľné spojenie. Nielenže si s ňou dokonale rozumiete, ale cítite sa v jej prítomnosti príjemne a šťastne. Okrem toho, že sa spolu môžete rozprávať o čomkoľvek, nechcete, aby rozhovor skončil, pretože si stále máte, čo povedať. Takisto sa necítite trápne, keď nastane ticho. Vaše duše totiž spájajú viac než len slová.

Spájajú vás negatívne pocity

Ak vás s niekým spájajú spomienky z minulého života, nemusíte pociťovať len pozitívne emócie. Už pri prvom stretnutí totiž môžete vedieť, že si s danou osobou nebudete rozumieť. Pravdepodobne ste s ňou v minulosti zažili nepríjemnú situáciu alebo vás v niečom sklamala či zranila. Jednoducho, je pre vás ťažké vydržať s ňou v jednej miestnosti, no vysvetliť tieto negatívne pocity nedokážete.

Vaše spojenie je takmer telepatické

Spoznať osobu z minulého života môžete aj vďaka zvláštnym situáciám, ktoré si často neviete vysvetliť. Môže sa jednať o vzájomnú telepatiu, pri ktorej viete, na čo ten druhý myslí bez toho, aby vám to povedal. Okrem toho môžete jeden o druhom vedieť, aj keď spolu nie ste. Ak napríklad myslíte na danú osobu alebo o nej niekomu rozprávate, odrazu vám zazvoní telefón s jej menom. Zaujímavé, nie?

Neutíchajúci hnev

Ak si naopak s niekým vôbec nerozumiete, neviete sa na ničom dohodnúť a neustále sa hádate, takisto sa môže jednať o osobu z minulého života. Ste prinútené vychádzať s takýmto človekom v práci? Snažte sa nájsť príčinu negatívnej energie medzi vami. Ak problém z minulého života vyriešite, váš vzťah sa môže zlepšiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. október 2024 17:02