Tieto znamenia zverokruhu sa boja príchodu jesene.dreamstime
StoryEditor

Koniec leta ich desí: Tieto znamenia zverokruhu nenávidia jeseň

05.09.2024, 12:00
ASTRO

Nebavia vás už tie horúce dni a neviete sa tak dočkať konca leta? V tom prípade ste sa nenarodili v jednom z nižšie spomínaných znamení zverokruhu. Tie totiž desí, keď sa blíži koniec tohto teplého ročného obdobia. Zistite, kto z horoskopu neznáša jeseň.

Niektoré znamenia zverokruhu sa už nevedia dočkať jesene, chladnejšieho počasia a najmä kľudnejších nocí, počas ktorých ich netrápi dusno. Rovnako tak však existujú aj také znamenia, ktoré sa s letom nevedia a rozhodne nechcú lúčiť. Zbožňujú totiž teplo a radosť im robia aj aktivity, ktoré môžu vykonávať cez toto ročné obdobie. Týmto pádom ich koniec leta nesmierne desí. Pozrite sa, o kom z horoskopu je reč.

Rak

Ľudia narodení v znamení Raka sú zábavní a srdeční, ale aj emocionálni a zraniteľní. Najradšej majú leto, počas ktorého nemusia myslieť na problémy či ťažkosti, ktoré ich trápia. Keďže pre nich jeseň symbolizuje koniec niečoho pekného, osamelosť a smútok, veľmi sa jej príchodu boja. Teplo ich hreje na duši, no padajúce lístie v nich prebúdza tie najtemnejšie myšlienky. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 12:17