K niektorým znameniam vás to bude priťahovať viac než k ostatným.dreamstime
StoryEditor

Tri najpríťažlivejšie znamenia zverokruhu. Omotajú si vás okolo prsta a vy budete túžiť po ich blízkosti

24.07.2024, 09:00
ASTRO

Niektorým znameniam zverokruhu hviezdy nadelili príťažlivosti na rozdávanie. A nie je to len o vzhľade, ktorý by vás na druhých ľuďoch priťahoval. A už vôbec nemusí ísť len o partnerskú príťažlivosť. Tieto znamenia majú jednoducho charizmu a vy sa v ich prítomnosti cítite viac než dobre.

Je to ich dobrodružná povaha, dokonalé rečnícke schopnosti, alebo to, že sú za každých okolnosti zábavní?

Škorpión

Škorpión patrí k záhadným znameniam. Chvíľu mu trvá, kým si vás pripustí k telu a vytvára okolo seba pocit nedostupnosti a tajomna. A to vás k nemu bude priťahovať ako magnet. Navyše je vášnivý a všetko, do čoho sa pustí robí s obrovským nasadením. Omotá si vás okolo prsta skôr, než si to stihnete vôbec všimnúť.

Vodnár

Vodnári patria k pomerne citlivým ľuďom. Priťahovať vás na nich bude empatia, ale aj fakt, že sa snažia byť za každú cenu nespútaní. Neznášajú, keď si na nich niekto robí nároky a potrebujú svoj vlastný priestor. A vy sa budete snažiť ho dobíjať. Aj vďaka tomu bude pre vás neustále atraktívny a nikdy sa vám nezunuje.

Býk

Tvrdohlavý a niekedy až nepríjemný, no aj napriek tomu príťažlivý. Presne taký je Býk. Na druhej strane štedrý k tým, ktorí si získajú jeho srdce a pozornosť. Ak to budete práve vy tak vedzte, že sa pre neho stanete stredobodom vesmíru. A vás to k nemu bude neustále priťahovať. Nič nebudete mať zadarmo a stačí jedno malé zaváhanie a všetko to môžete stratiť. S Býkom pokojne môžete zažiť ten druh vzťahu, ktorý je považovaný za toxický. Budete na ňom priam závislý.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 17:58