Znamenia, ktoré sa neboja nahoty.archív
StoryEditor

Či na verejnosti alebo doma: Tieto znamenia zverokruhu sa nahoty v žiadnom prípade neboja

17.07.2024, 14:30
ASTRO

Niektorí ľudia sa boja odhaliť kúsok svojho tela nielen v teplom počasí, ale aj v súkromí. Rovnako tak však sú aj takí, pre ktorých je nahota bežná vec a problém im rozhodne nerobí. Práve takýto ľudia sa narodili v štyroch znameniach zverokruhu, ktorým hanba rozhodne nič nehovorí. Zistite, či k nim náhodou nepatríte aj vy alebo váš partner.

Patríte k ženám, ktoré si v lete obliekajú dlhé džínsy a celé plavky len preto, aby ste zakryli všetko, čo sa dá? Alebo sa naopak radíte k tým, ktoré sa nahote nevyhýbajú doma ani na verejnosti? Ak ste sa priklonili k tej druhej skupine, pravdepodobne ste sa narodili v jednom z nižšie spomínaných znamení zverokruhu. Pozrite sa, komu z horoskopu nevadí nahota. 

Lev

O ľuďoch narodených v znamení Leva je známe, že milujú byť stredobodom pozornosti všade, kde sa ukážu. Práve z tohto dôvodu sa o seba neustále starajú a pravidelne cvičia. V súkromí sa neboja odhaliť, čo majú pod oblečením. Dokonca by sa dali nahovoriť aj na nahé fotky či video. Na verejnosti takisto nemajú problém s nahotou a nudapláž je miesto, ktoré často vyhľadávajú. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
31. august 2024 09:28