Niektorí ľudia presne vedia, kde sú vaše najslabšie miesta.dreamstime
StoryEditor

Neváhajú vás pri prvej príležitosti podraziť: Tieto znamenia sú zo všetkých najzákernejšie

05.07.2024, 10:00
ASTRO

Či chcete, alebo nie, v živote sa úplne nedokážete vyhnúť ani tým najzákernejším ľuďom. Tí nebudú váhať a zradia vás vo chvíli, kedy to vôbec nečakáte. Vďaka žiadnemu špeciálnemu radaru sa vám ich nepodarí odhaliť, sú totiž prefíkaní a veľmi dobre vedia, ako si vás omotať okolo prsta.

Opatrnosti nikdy nie je dosť, no dajú sa niektoré veci vôbec ustriehnuť a ľudia odhadnúť hneď na prvý pohľad?

Ryby

Kto by to bol povedal, že aj milé a stále zasnené Ryby sa dokážu poriadne nahnevať a urobiť vám zo života peklo? Je to tak. Ryby sú skvelí priatelia, oddaní, lojálni, no musí všetko klapať podľa ich predstáv. Akonáhle ich nahneváte, robia hrubú čiaru za priateľstvom s vami a využijú všetky zbrane k tomu, aby vám váš život poriadne znepríjemnili. Neváhajú vytiahnuť vaše tajomstvá, len aby vám ublížili čo najviac. A to práve vtedy, keď to najmenej čakáte.

Baran

Barani sú vášniví a temperamentní ľudia. Tvrdohlaví a rázni. V momente, ak aj neúmyselne či veľmi nevinne urobíte niečo, čo mu nie je po chuti, budú lietať iskry. A to doslova. Nenechá na vás „nitku suchú“ a vytiahne proti vám tie najzákernejšie a najmanipulatívnejšie taktiky. V prípade, že sa udeje niečo, čo ho raní, berie to ako priamy útok na neho. To, že to bolo neúmyselné mu len ťažko vyhovoríte. Svoju energiu určite smerujte inde, než na udobrenie sa s Baranom. A možno ju budete potrebovať aj na sebaobranu.

Škorpión

Škorpión si vás omotá okolo prsta. Veľmi rýchlo si získa vašu priazeň aj dôveru. Na vášnivých Škorpiónoch sa mnohí stanú úplne závislí. Chcú byť v ich blízkosti. No len najmenšie zaváhanie vás u tohto znamenia dostane na „black list“. Vy sa mu zveríte s vašimi najväčšími tajnosťami, on má kľúč od vašich trinástych komnát a v prípade, že mu už ako človek nevyhovujete, alebo nevyhoviete, neváha ich všetky pootvárať a to vo chvíli, keď na to vôbec nebudete pripravení.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. júl 2024 10:04