Klebetenie majú niektoré znamenia v krvi.dreamstime
StoryEditor

Týmto trom znameniam nehovorte žiadne tajomstvá! Nedokážu udržať jazyk za zubami!

23.06.2024, 14:00
ASTRO

Máte vo svojom okolí ľudí, ktorým sa ústa nezavrú? Nuž, mať dar reči, ktorý vám nadelia hviezdy, pod ktorými ste sa narodili je jedná vec. Druhá je, že mlčanie je pre niektoré znamenia doslova nemožné. Prekážať vám možno bude, že vás nepustia k slovu. No oveľa horšie je, že im nemôžete povedať žiadne tajomstvo a aj z nepodstatnej informácie dokážu vytvoriť kauzu, o ktorej sa vám ani nesnívalo.

Pre tieto znamenia obzvlášť platí, že mlčať je zlato. No udržať jazyk na uzde, to je niečo, čo sa im podarí len málokedy, ak vôbec.

Lev

Levy milujú pozornosť. Chcú byť jej stredobodom a je im úplne jedno, akým spôsobom docielia, aby boli všetky oči na nich. Klebety jednoznačne patria k spôsobom, ako spoločnosť zaujať. A Levy to veľmi dobre vedia. Ak disponujú pikantnými informáciami zo súkromia ich blízkych, neváhajú ich podať ďalej. Sú skvelými rozprávačmi, takže veľmi dobre vedia, ako príbeh ešte okoreniť, aby bol dostatočne zaujímavý. Ak teda máte niečo, čo chcete aby zostalo tajomstvom, vášmu priateľovi Levovi o tom určite nerozprávajte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. jún 2024 01:54