Toto vás čaká najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Blížencov čaká rande, Panna by mala konať viac podľa seba: prečítajte si VÍKENDOVÝ horoskop

14.06.2024, 18:00
ASTRO

Aby ste si mohli užiť kľudný víkend bez konfliktov či nedorozumení, mali by ste vedieť, čo vás čaká. Vďaka astrológii môžete zistiť, čo vás neminie a čomu naopak môžete zabrániť. Prečítajte si víkendový horoskop.

Strelec

Nie len vaša rodina, ale aj vy potrebuje podporu a povzbudenie. Nebojte sa preto poprosiť o pomoc a konečne dajte zo seba von všetko, čo vás ťaží. Ak ste nespokojné vo vzťahu, povedzte to partnerovi a nič neduste v sebe. Úprimnosť je totiž veľmi dôležitá a bez nej sa nikdy nič nezmení k lepšiemu.

Kozorožec

Cez víkend sa budete musieť zamyslieť nad vašou finančnou situáciou. Na čo najviac míňate? Nie sú to náhodou zbytočnosti? Ak si úprimne zodpoviete na tieto otázky, vaša peňaženka môže byť už za pár týždňov plnšia. Vo vzťahu budete riešiť niekoľko problémov, za ktoré však môže stres a napätie, ktoré zažívate v práci a často si tieto emócie prinášate domov.

Vodnár

Túžite sa vo vzťahu posunúť o krok ďalej? Či už je to kúpa nehnuteľnosti, dieťa alebo adopcia psíka, povedzte o tom partnerovi. Verte, že ocení vašu úprimnosť a spolu prídete na to, ktorý krok vyhovuje vám obom.

Ryby

Cez týždeň ste si oddýchli viac než dosť, takže počas víkendu budete musieť zabrať. Pustite sa do domácich prác, dokončite si pracovné povinnosti a viac sa hýbte. Vo vzťahu s partnerom vám môže pomôcť, ak si urobíte deň len pre seba. Vybehnite na prechádzku, pozrite si obľúbený seriál a milujte sa omnoho viac.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. september 2024 19:18