Ktoré znamenie má aký zlozvyk či zlú vlastnosť? Sedí to aj na vás?dreamstime
StoryEditor

Ste sebeckí, konfliktní, alebo tvrdohlaví? Toto vášmu znameniu nadelili hviezdy

05.06.2024, 14:00
ASTRO

Zlozvyky či zlé vlastnosti sú bežnou súčasťou charakteru každého človeka. Môžete sa s nimi popasovať, no to, čo vám nadelili hviezdy, pod ktorými ste sa narodili vás možno bude prenasledovať ako tieň. S akými zlozvykmi musí bojovať znamenie, v ktorom ste sa narodili práve vy?

Vodnár

Vodnári majú radi slobodu. Chcú si plávať životom bez záväzkov a ich najväčším zlozvykom je, že utečú z „bojiska“ pri prvom probléme, ktorý sa vyskytne. Či už ide o partnerský vzťah, prácu, alebo rodinné či priateľské vzťahy. Rovnako si mnohokrát nemôžete byť sto percentne istí tým čo vám hovorí. Klamať či zavádzať (v dobrom samozrejme) vie dokonale.

Ryby

Ryby často prepadajú rôznym závislostiam. Na omamných látkach, hazarde, ale aj na ľuďoch. Dokážu sa až nezdravo upnúť na nejakého človeka, čo nie je samozrejme každému po chuti. Okrem toho sú to veční rojkovia, ktorí sa vo vlastných snoch dokážu poriadne zacykliť.

Baran

Jedným z najväčších zlozvykov Baranov je netrpezlivosť a tvrdohlavosť. Potrebujú mať za každých okolností pravdu a oponovať im sa skutočne neoplatí. Nemajú problém nechať konflikt eskalovať až do takých rozmerov, že môže znamenať koniec akýchkoľvek vzťahov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. júl 2024 21:32