Aké kvety sa k vám hodia podľa znamenia?dreamstime
StoryEditor

Potešte tou správnou kvetinou: Zistite, aké kvety sa hodia ku jednotlivým znameniam zverokruhu

22.05.2024, 19:00
ASTRO

Síce vám môže byť jedno, akú kyticu kvetov dostanete, predsa len má každá z vás v obľube nejaký druh, ktorý vás vie potešiť najviac. Ak túžite v najbližšej dobe niekoho obdarovať kvetom, riaďte sa podľa astrológie, ktoré vám prezradí, aké kvety preferujú jednotlivé znamenia zverokruhu.

Váhy

Úprimnosť, slobodomyseľnosť a nekonfliktnosť je charakteristická pre ľudí narodených v znamení Váhy. Keďže v živote potrebujú rovnováhu a milujú eleganciu, ideálnymi kvetmi pri nich budú hortenzie, karafiáty či ruže. 

Škorpión

Síce sú Škorpióni komplikovaní a záhadní, rovnako tak sa môžu pochváliť vynikajúcou pamäťou, logickým myslením a pravdovravnosťou. Obdarovaní sú najradšej pelargóniou, dáliou alebo orchideou, ktorá podčiarkne ich osobnosť. 

Strelec

Strelci sú dobrodruhmi zverokruhu. Okrem toho, že radi skúmajú nové veci a neboja sa experimentovať, takisto si potrpia na spravodlivosť a životné šťastie. Potešiť ich môžete karafiátmi, fuksiami, ale aj petúniami. 

Kozorožec

Ľudia narodení v znamení Kozorožca sú vytrvalí, ctižiadostiví a zodpovední. Keďže majú radi všetko pod kontrolou a materiálne veci sú u nich na prvom mieste, uprednostňujú nenápadné a jemné kvetiny, ako sú napríklad narcisy, fialky a karafiáty. 

Vodnár

Energickí, cieľavedomí a pracovití Vodnári potrebujú vyčnievať z davu. Vďaka pozitívnej nálade, emocionálnosti a pevnej vôli zbožňujú výrazné kvety, ako je napríklad orchidea či strelícia. 

Ryby

Ideálnym kvetom pre ľudí narodených v znamení Rýb je nepochybne lekno, jazmín alebo orgován. Každý z týchto kvetov podčiarkne ich citlivú, jemnú a očarujúcu osobnosť. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. jún 2024 21:47