Toto sú najhorší šéfovia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Podriadených často podceňujú a bývajú nezrelí: Toto sú najhorší šéfovia zverokruhu

12.04.2024, 19:00
ASTRO

Zatiaľ, čo sa niektorí šéfovia snažia byť kolektívni, dokážu odpúšťať a radšej chvália ako kritizujú, existujú aj takí, ktorí podradených často podceňujú, sú nezrelí, nesolidárni a nedržia s kolektívom. Práve takéto osoby sa zvyknú rodiť v štyroch znameniach zverokruhu Pozrite sa, či k nim náhodou nepatríte aj vy.

Každý z nás má možnosť výberu práce, no čo sa týka nadriadeného, obsadenie na tejto pozícii nemôžete nijak ovplyvniť. Práve z tohto dôvodu tak môžu niektorí z vás prežívať šťastie či pohodu a iní naopak nespokojnosť, stres či hnev. Ak patríte do tejto druhej skupiny, pravdepodobne sa váš šéf alebo šéfka narodili v jednom z nižšie spomínaných znamení zverokruhu. Pozrite sa, o kom z horoskopu je reč.

Baran

Šéfovia narodení v znamení Barana sú inteligentní, pracovití, bojovní a rozhodní. Aj keď im veľmi záleží na svojich zamestnancoch, často sa pri nich človek  musí veľmi snažiť, aby si získal ich pozornosť či obdiv. Okrem toho mávajú sklon k správaniu, ktoré sa dá charakterizovať ako nepriateľské, nesolidárne a nespravodlivé. Pozor si treba dať aj na ich slová, ktoré sú často kritické a bolestivé.

Lev

Ľudia narodení v znamení Leva sa narodili s vodcovskými schopnosťami, ktoré dokážu skvele využiť najmä na vedúcich pozíciách. Kvôli tejto vlastnosti však radi ukazujú svojím podriadeným, kto je tu pánom. Takisto im občas chýba rešpekt, úcta k ženskému pohlaviu a súcit. Keďže túžia mať všetko perfektné a dokonalé, je veľmi ťažké s nimi spolupracovať.

Škorpión

Škorpióni sú záhadní, nápadití a tvrdohlaví. Svojim najbližším pomôžu s čímkoľvek a kedykoľvek, no čo sa týka podriadených, tí od nich len málokedy dostanú pochvalu či zvýšenie platu. Dôvodom je najmä fakt, že úspech druhých ich neposúva vpred a preto ho ani nikomu neprajú.

Strelec

Šéfovia narodení v znamení Strelca majú síce vodcovské schopnosti, no často sa tak nesprávajú. Ako nadriadení pôsobia nezrelo, o podriadených neustále vtipkujú a smejú sa z nich. Okrem toho im nič nehovorí spravodlivosť, ale práve naopak milujú kritiku. Podľa nich dokáže druhých posunúť len prehra a nie lichôtky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:02