Pozrite sa, čo si pre vás astrológia pripravila na najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Astrologická predpoveď na najbližšie dni: Panna sa musí očistiť od zlej energie, Raka čaká vášnivý víkend

25.03.2024, 19:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, na čo sa pripraviť najbližšie dni? Čítajte ďalej a vďaka našej astrologickej predpovedi to môžete zistiť. Toto vás čaká v týždni od 25. do 31. marca.

Strelec

Posledné týždne ste v neustálom behu, takže sa snažte najbližšie dni oddýchnuť. Nepoľavujte v práci, ale nerobte ani nič navyše. Ani v domácnosti to nepreháňajte a vykašlite sa na jarné upratovanie či iné povinnosti. Čo sa týka vzťahov, viac sa venujte partnerovi, ktorý túži po vašej pozornosti a láske.

Kozorožec

Chcete všetko hneď, no to nie je možné. Aj keď sa neustále snažíte, zdokonaľujete sa a vzdelávate, nedosiahnete všetko, po čom tak veľmi túžite. Skúste sa preto najbližšie dni zamyslieť nad tým, čo z toho je naozaj dôležité a čo naopak nie. Prestaňte byť na seba prísne a viac si užívajte život.

Vodnár

Najbližšie dni pocítite chuť strávte omnoho viac času s partnerom. Využite preto túto energiu lásky a doprajte vášmu vzťahu romantiku či vášeň, ktorú si zaslúži. Viac sa partnera dotýkajte, obdarúvajte ho peknými slovami a nezabúdajte na intimitu. Ak ste nezdané, vyjdite niekam von a možno stretnete niekoho zaujímavého.

Ryby

Konečne sa vám tento týždeň podarí vyriešiť nezhody s rodinou a budete sa tak môcť pohnúť ďalej. Skúste sa však z tejto situácie poučiť a zapamätajte si, že nie je správne odkladať riešenie problémov. Vo vzťahoch nájdete stratenú iskru, vďaka ktorej sa zlepší váš intímny život. Nebojte sa preto v posteli vyskúšať niečo nové a viac experimentujte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 22:12