Pozrite sa, čo si pre vás astrológia pripravila na najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Astrologická predpoveď na najbližšie dni: Panna sa musí očistiť od zlej energie, Raka čaká vášnivý víkend

25.03.2024, 19:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, na čo sa pripraviť najbližšie dni? Čítajte ďalej a vďaka našej astrologickej predpovedi to môžete zistiť. Toto vás čaká v týždni od 25. do 31. marca.

Lev

Konečne sa vám tento týždeň podarí vyriešiť nezhody s rodinou a budete sa tak môcť pohnúť ďalej. Skúste sa však z tejto situácie poučiť a zapamätajte si, že nie je správne odkladať riešenie problémov. Vo vzťahoch nájdete stratenú iskru, vďaka ktorej sa zlepší váš intímny život. Nebojte sa preto v posteli vyskúšať niečo nové a viac experimentujte.

Panna

Ste plné pozitívnych, ale aj negatívnych emócii, ktoré je potrebné odstrániť. Podariť sa vám to môže vďaka meditácii alebo činnostiam, ktoré vás duchovne napĺňajú. Vo vzťahoch sa snažte byť viac iniciatívnejšie. Pozvite partnera na rande, vymyslite nejaký zaujímavý výlet alebo sa odvážte na niečo dobrodružné.

Váhy

Neviete, ako a kam sa pohnúť ďalej? Najbližšie dni budete plné pozitívnej energie a odhodlania, takže konečne môžete prísť na to, čo v živote naozaj chcete. Nebojte sa preto splniť si aj tie najtajnejšie túžby a sny. Vo vzťahoch to bude škrípať. Dajte si preto pozor aj na malé nedorozumenia, ktoré by mohli zbytočne uškodiť vášmu silnému putu.

Škorpión

Neustále myslíte na minulosť a chyby, ktoré ste urobili. Je však na čase, aby ste pochopili, že kvôli takémuto mysleniu sa nemôžete posunúť ďalej. Takisto je to aj vo vzťahu s partnerom, kde sa snažíte deň čo deň pripomínať staré prešľapy. Skúste sa uvoľniť a zabudnite na to, čo bolo. Verte, že sa budete cítiť omnoho lepšie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 21:57