Tieto znamenia zverokruhu patria k najnespoľahlivejším.dreamstime
StoryEditor

Sľúbia vám čokoľvek, no nikdy to nesplnia: Toto sú najnespoľahlivejšie znamenia zverokruhu

29.01.2024, 17:00
ASTRO

Existujú ľudia, ktorí splnia všetko to, čo sľúbia, no rovnako tak sa nájdu aj takí, ktorí sľuby nedokážu dodržať vôbec. Reč je o troch znameniach zverokruhu, ktoré môžeme považovať za najnespoľahlivejšie. Pozrite sa, či sa medzi nimi náhodou nenachádzate aj vy alebo váš partner.

Nasľubujú vám aj nemožné, no skutky a činy napokon hovoria úplne niečo iné. Práve táto veta charakterizuje nižšie spomínané znamenia zverokruhu. Tie totiž podľa astrológie patria k najnespoľahlivejším znameniam. Nielenže málokedy splnia to, čo sľúbia, ale často s druhými manipulujú a klamú. Pozrite sa, či sa medzi nimi nenachádza niekto, koho dobre poznáte.

Blíženci

Ľudia narodení v znamení Blíženci sú inteligentní, komunikatívni, ale aj nespoľahliví. Dôvodom je najmä fakt, že vám sľúbia čokoľvek, no nikdy si poriadne nepremyslia, či to naozaj môžu aj splniť. Tým pádom od nich nemôžete očakávať, že keď vám dajú slovo, že ho aj dodržia. Na druhej strane by ste mali vedieť, že to nerobia schválne a rozhodne nechcú nikomu ublížiť.

Škorpión

Škorpióni sú energickí a vášniví, ale aj tajomní a komplikovaní. Keďže túžia vyhovieť každému, sú schopní prikývnuť na čokoľvek. Robia to však len preto, že nechcú vidieť vo vašich očiach sklamanie alebo smútok. Bohužiaľ to, či sľub nedodržali schválne alebo nechtiac sa nikdy nedozviete, pretože sú až príliš veľkí tajnostkári.

Strelec

Slobodomyseľní, dobrodružní a intelektuálni Strelci sú na jednej strane vynikajúcimi a vtipnými spoločníkmi, no na druhej si vás môžu veľmi rýchlo poštvať proti sebe. Dôvodom je najmä fakt, že radi sľubujú veci, ktoré nedokážu dodržať, pretože sú nezodpovední a často zabúdajú. Dajte si preto pozor na ich slová a všímajte si predovšetkým činy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:44