Tieto znamenia zanedbávajú svojich partnerov.dreamstime
StoryEditor

Zabúdajú na ich potreby či emócie: Tieto znamenia zverokruhu zvyknú zanedbávať svojich partnerov

27.12.2023, 09:00
ASTRO

Zatiaľ, čo niektorí sa o svojich partnerov starajú až príliš, existujú ľudia, ktorí naopak prehliadajú potreby a emócie svojich polovičiek. Reč je o nižšie spomínaných znameniach zverokruhu, ktoré zvyknú zanedbávať svojich partnerov. Pozrite sa, či k nim náhodou nepatríte aj vy.

Aby vzťah naozaj vydržal dlhé roky, je potrebné sa oň dostatočne starať. Nielenže musia partneri komunikovať o problémoch, ale ich aj riešiť, akceptovať sa navzájom, byť k sebe úprimní a podporovať sa. Bohužiaľ, existujú znamenia zverokruhu, ktoré sú toho presným opakom. Okrem toho, že zanedbávajú svojich partnerov, málokedy myslia na ich potreby a emócie. Pozrite sa, o ktorých znameniach je reč.

Baran

Ľudia narodení v znamení Barana sú nezávislí, vášniví a cieľavedomí. Keďže chcú v živote niečo dosiahnuť a uspieť, často prihliadajú najmä na svoje potreby a odsúvajú starostlivosť o vzťah na druhú koľaj. Takýmto spôsobom tak chcene či nechcene zanedbávajú potreby svojich partnerov, ktorým napokon chýba podpora a opora svojej polovičky.

Lev

Charizma, sebavedomie a prirodzené čaro. To sú vlastnosti charakterizujúce ľudí narodených v znamení Leva. Vďaka nim však zvyknú zatieniť svojho partnera a zanedbávať jeho potreby. Okrem toho v ňom môžu vzbudzovať pocity nedostatočnosti, ktoré sú spôsobené nedostatkom podpory, opory a pozornosti.

Strelec

Strelci milujú skúmať nové veci, radi cestujú a trávia čas v dobrej spoločnosti. Keďže neustále túžia po vzrušení, zabúdajú žiť vo vzťahu ako partneri. Okrem toho majú radi svoju slobodu, takže často zápasia s tým, či naozaj chcú zostať alebo od partnera odídu. Ak im však polovička nechá voľný priestor, dokážu sa prispôsobiť jej potrebám a prestanú so zanedbávaním.

Vodnár

Vodnári sú intelektuálni, kreatívni a nápadití. Bohužiaľ, kvôli týmto vlastnostiam sú často pohltení aktivitami, ktoré im prinášajú radosť a zabúdajú sa tak starať o potreby či emócie svojho partnera. Okrem toho mávajú problémy s vyjadrovaním svojich citov, a tak má pri nich človek pocit, že nedostáva podporu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 12:52