Toto je váš horoskop na najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si HOROSKOP na tento týždeň: Rak by nemal zabúdať na blízkych, Váhy skrývať svoje pocity

18.12.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aké dni vás čakajú? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a načo si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 18. do 24. decembra.

Baran

Tento týždeň by ste sa mali viac odviazať a vniesť tak do života novú energiu, ktorá vám pomôže objaviť viac smelosti. Snažte sa neodkladať staré úlohy a nekomplikujte si cestu za vytúženým cieľom zbytočným premýšľaním nad minulosťou. Aj vo vzťahoch konajte s rozvahou, hádky riešte pokojne a cez víkend si s partnerom užite oddych.

Býk

Už dlhšie stagnujete. Snažte sa preto určiť si nový cieľ a nebojte sa ísť aj do náročnejších vecí. Možno bude táto cesta ťažká, no napokon môžete pocítiť pozitívnu zmenu vo vašom živote. Pri tvrdej práci nezabúdajte ani na svoju rodinu, ktorá vás v toto obdobie potrebuje viac než kedykoľvek predtým. Partnerovi ukážte, ako vám na ňom záleží malým darčekom či spontánnym výletom. Cez víkend si doprajte relax s kamarátkami.

Blíženci

Posledné dni pociťujete únavu. Musíte si však uvedomiť, že bez tvrdej práce, nedosiahnete to, čo by ste chceli. Snažte sa preto načerpať silu a prejavte väčší záujem o súčasnú prácu. Verte či nie, budete úspešné. Na druhej strane budete musieť skĺbiť nové pracovné tempo s milostným životom. Nebojte sa, váš partner vás podporí a pochopí. Doprajte si preto cez víkend spoločne strávený čas, pri ktorom konečne začnete plánovať budúcnosť.

Rak

Neustále pracujete a zabúdate na omnoho dôležitejšie veci. Najbližšie dni sa preto venujte svojej rodine a partnerovi, s ktorým vám to už dlhšie škrípe. Porozprávajte sa sním o vašej budúcnosti, problémoch alebo radostiach. S kľudom sa môžete vybrať aj na predĺžený víkend niekam do hôr, kde si vyčistíte myseľ a posilníte vzťah.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 03:52