Toto je váš horoskop na najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si HOROSKOP na tento týždeň: Rak by nemal zabúdať na blízkych, Váhy skrývať svoje pocity

18.12.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aké dni vás čakajú? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a načo si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 18. do 24. decembra.

Lev

V prvej polovici týždňa budete pociťovať rovnováhu v emóciách a emocionálnych požiadavkách vo vašom živote. Neberte preto partnera ako samozrejmosť. Venujte mu pozornosť a vneste do vzťahu viac lásky, ktorá prehĺbi vaše puto. V druhej polovici týždňa predpovedá horoskop nervozitu, ktorú sa snažte prekonávať pokojne. Vďaka tomu sa vyhnete zbytočným hádkam či návalom pracovných povinností.

Panna

Je veľmi dôležité, aby ste sa najbližšie dni zamerali na to, čo naozaj cítite. Snažte sa riadiť svojimi inštinktmi a počúvajte svoje vnútorné ja. Ak sa vám to podarí, zlepšiť si môžete predovšetkým vzťah s partnerom, v ktorom už dlhšie pociťujete napätie. Nezabudnite sa preto spolu úprimne porozprávať a osloboďte sa od minulých chýb či prešľapov.

Váhy

Skrývate pred druhými svoje skutočné pocity? Snažte sa najbližšie dni zamerať práve na túto vec. Prejavte svoje vlastné ja a nebojte sa povedať, čo naozaj chcete, či po čom túžite. Je dosť možné, že z vášho života zmizne pár osôb, no nezamýšľajte sa nad tým. Vďaka tomu, že sa naučíte byť samy sebou, obklopíte sa úprimnými ľuďmi a pozitívnou energiou.

Škorpión

Váš inštinkt pre harmóniu a rovnováhu vás tento týždeň povedie vpred a posilní najmä rodinné väzby. To, čo prijímate musíte dávať rovnakým dielom aj naopak. Pre nezadané platí pravidlo, že sa nie je kam ponáhľať. Venujte sa viac sebe a rozvíjaniu vášho vnútra. V práci sa vám bude dariť a dokonca môžete dostať aj zaujímavú ponuku, ktorú si však musíte dobre premyslieť. Skúste sa o tom poradiť s partnerom alebo blízkymi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 08:45