Začína sa rok dreveného draka.dreamstime
StoryEditor

Začína sa rok DREVENÉHO DRAKA: Bude nám vládnuť od 10. februára 2024 do 28. januára 2025

15.12.2023, 10:29
ASTRO

Čínsky horoskop 2024 prináša len samé pozitíva. Vládnuť nám bude Drak. Ten sa považuje za SYMBOL RADOSTI, ŠŤASTIA, SILY A LÁSKY. Drak je uctievaný pre svoju silu, múdrosť a úspechy. Jeho energia prichádza všetko urovnať a dať veci do poriadku.

HAD (1929, 1941, 1953, 1977, 1989, 2001)

Buďte pre svojich blízkych oporou

Aký je Had?

Had sa narodil v znamení múdrosti. Je veľmi inteligentný a jeho mozog neustále pracuje. Stále plánuje a vždy hľadá spôsob, ako využiť svoje neskutočné schopnosti. Je hĺbavý, rád premýšľa a medituje.

Často sa v živote zbaví svojej kože a začne sa venovať novým záujmom, alebo sa pustí do úplne inej práce. Had miluje náročné úlohy a len málokedy urobí chybu. Má výborné organizačné schopnosti, výrazný zmysel pre obchod a vo finančných záležitostiach ho sprevádza šťastie. Mnoho Hadov nazhromaždí počas života veľký majetok, ale len ak sa nevenujú hazardným hrám. Had je najhorší hráč z celého čínskeho zvieratníka!

Had má vyrovnanú a miernu povahu a dáva prednosť pokojnému spôsobu života. Nemá rád hektickú atmosféru a nenávidí situácie, kedy je nútený rýchlo sa rozhodovať. Nepáči sa mu tiež, keď sa niekto pletie 

do jeho záležitostí. Má tendenciu spoliehať sa len na svoj vlastný úsudok a nikdy nepočúva rady ostatných ľudí.

Čo čaká Hada?

Bude to dôležitý rok. Môže sa vám dariť, ale musíte sa sústrediť, byť disciplinovaní a obozretní. Potrebujete si stanoviť priority tam, kde je to skutočne potrebné, sústrediť sa na svoju prácu a nenechať sa rozptyľovať rušnými udalosťami, ktoré budú otriasať svetom.

Had by mal v zamestnaní využiť možnosti vzdelávať sa alebo niekoho zastupovať, či prijať nezvyčajnú úlohu. Mali by ste úzko spolupracovať s kolegami a snažiť sa byť čo najlepším tímovým hráčom. Tí, ktorí túžia zmeniť povolanie, budú mať celkom dobré príležitosti nájsť niečo zaujímavé. Ale pripravte sa na to, že hľadanie ľahké nebude. Tento rok je výnimočne priaznivý na osobný rozvoj, preto sa vzdelávajte.

Ste zvyčajne veľmi ostražití v otázkach financií. Aj keď by tento rok mal byť v tejto oblasti priaznivý, strážte si svoje výdavky. Najmä pokiaľ ide o osobné vlastníctvo, mal by byť Had vo veľkom strehu.

Pozor na zdravie. Budete čeliť mnohým stresujúcim situáciám aj nervovému vypätiu, čo môže viesť k emocionálnej a fyzickej únave. Viac sa pohybujte a snažte sa zlepšiť svoje stravovacie návyky. Vďaka tomu budete v druhej polovici roka plní energie.

Budete viesť čulý spoločenský život, ale mohli by vás potrápiť aj ohovárania a fámy, ktoré sa budú o vás šíriť. Had miluje stabilné rodinné zázemie a svoju rodinu si chráni ako oko v hlave. Aj tento rok by ste mali byť pre svojich blízkych oporou a povzbudzovať ich.

Tip pre kovového Hada (27. 1. 1941 – 14. 2. 1942, 24. 1. 2001 – 11. 2. 2002)

Realizujte svoje nápady. Potom vás prekvapia aj ďalšie možnosti, ktoré sa vám otvoria. Využívajte aj pomoc, ktorú vám ponúkajú blízki.

Tip pre vodného Hada (14. 2. 1953 – 2. 2. 1954)

Maximálne využite príležitosti, ktoré sa naskytnú, aj keď budete musieť dramaticky meniť svoje plány.

Tip pre dreveného Hada (2. 2. 1965 – 20. 1. 1966)

Buďte spoločenskí, môže sa prejaviť váš nadhľad nad životnými problémami, alebo poradíte niekomu, kto sa vám neskôr štedro odmení.

Tip pre ohnivého Hada (18. 2. 1977 – 6. 2. 1978)

Vážte si názory, ktoré sa vám snažia už dlhší čas povedať vaši blízki. Pomôžu vám prekonať mnohé problémy.

Tip pre zemného Hada (10. 2. 1929 – 29. 1. 1930, 6. 2. 1989 – 26. 1. 1990)

Uvítajte zmenu ako novú príležitosť. Buďte otvorení informáciám, názorom a radám. Vďaka nim sa môže pozitívne zmeniť váš život.

Citát: „Had má výborné organizačné schopnosti a zmysel pre obchod a vo finančných záležitostiach ho sprevádza šťastie.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. október 2024 16:22