Začína sa rok dreveného draka.dreamstime
StoryEditor

Začína sa rok DREVENÉHO DRAKA: Bude nám vládnuť od 10. februára 2024 do 28. januára 2025

15.12.2023, 10:29
ASTRO

Čínsky horoskop 2024 prináša len samé pozitíva. Vládnuť nám bude Drak. Ten sa považuje za SYMBOL RADOSTI, ŠŤASTIA, SILY A LÁSKY. Drak je uctievaný pre svoju silu, múdrosť a úspechy. Jeho energia prichádza všetko urovnať a dať veci do poriadku.

DRAK (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000)

Využite príležitosti na vzdelávanie

Aký je Drak?

Drak sa narodil v znamení šťastia. Má hrdú a temperamentnú povahu a býva veľmi sebavedomý. Je tiež veľmi inteligentný, bystrý a dokáže využiť príležitosti, ktoré sa mu naskytnú. Býva cieľavedomý a rozhodný a darí sa mu prakticky vo všetkom, do čoho sa pustí.

Je tiež veľký detailista a vždy sa drží vysokých požiadaviek, ktoré si stanoví. S hlupákmi nemá trpezlivosť a je pripravený kritizovať každého alebo všetko, čo sa mu nepáči. Vie sa správať neokrôchane a bez štipky diplomacie.

Často však priveľmi dôveruje ľuďom. Ak však má pocit, že bola zneužitá jeho dôvera alebo ranená jeho hrdosť, dokáže byť nepriateľský a trvá mu veľmi dlho, kým odpustí a zabudne.

Drak je zvyčajne veľmi spoločenský a vie ľahko upútať pozornosť ostatných. Rád býva centrom pozornosti a dokáže veľmi dobre vyriešiť akýkoľvek ťažký problém alebo napätú situáciu. Je to človek so zmyslom pre humor, ktorý má takmer vždy obecenstvo.

Čo čaká Draka

Ste odhodlaní, aby rok, ktorý patrí vám, bol jedným z najlepších. Ešte predtým, ako sa začne, sa budete snažiť uviesť do života svoje smelé plány. Môžu sa dotýkať takmer každej oblasti života. Charakteristickým znakom tohto obdobia bude, že len čo začnete svoje plány realizovať, veľmi rýchlo sa objavia nové, zaujímavé možnosti.

V pracovnej oblasti sú vyhliadky Draka veľmi povzbudzujúce. Vo fachu, v ktorom ľudia narodení v tomto znamení pracujú, sa môžu dočkať ocenenia. Sľubné vyhliadky majú aj tí, ktorí sa snažia zmeniť oblasť svojho pôsobenia. Mnoho Drakov dosiahne ideálne postavenie v odvetví, v ktorom dovtedy neboli činní. Tento rok praje inováciám a všetkým novinkám. Drak dostane aj šance, aby rozšíril svoje schopnosti a zručnosti. Všetci Draci majú využiť príležitosti na vzdelávanie – kurzy, školenia, či študovať odbornú literatúru.

Postup, ktorý Drak dosiahne, mu prinesie aj finančné ohodnotenie a v budúcnosti aj lepšie zabezpečenie. Mal by dobre hospodáriť so svojimi financiami, snažiť sa znížiť pôžičky a ušetriť si financie do budúcnosti. Vďaka svojej žoviálnej povahe bude tento rok Drak vo vynikajúcej kondícii a významne si rozšíri spoločenský vplyv.

Nezdaným môže rok priniesť čarovný romantický vzťah. Srdcové záležitosti majú mimoriadne sľubné vyhliadky a niektorí by sa mohli počas tohto roka zoznámiť aj so svojím budúcim partnerom. Ak ste v minulosti utrpeli citové zranenia, tento rok ich zaručene zahojí.

Začiatok roka bude hektický a keďže ste povaha, čo sa dá ľahko vyviesť z rytmu a všetko musí podľa vás ísť rýchlo, je u vás zvýšené riziko zranení a nehôd. Preto radšej spomaľte tempo. Na jeseň hrozia problémy obličiek a močových ciest.

Tip pre kovového Draka (8. 2. 1940 – 26. 1. 1941, 5. 2. 2000 – 23. 1. 2001)

Uvítajte vzrušujúceho ducha, ktorý vládne všetkému navôkol. Vyskúšajte nové činnosti a rozvíjajte svoje nápady.

Tip pre vodného Draka (27. 1. 1952 – 13. 2. 1953)

Choďte za svojimi snami. Majú veľké šance, aby sa stali realitou. Vážte si svoje vzťahy so svojimi kamarátmi a blízkymi.

Tip pre dreveného Draka (13. 2. 1964 – 1. 2. 1965)

Buďte odvážni. Tento rok sa vám môže stať všeličo, ale musíte sa presadzovať. Striehnite na príležitosti, verte si, buďte aktívni.

Tip pre ohnivého Draka (31. 1. 1976 – 17. 2. 1977)

Vaše nadšenie a odhodlanie vám odomkne všetky brány k úspechu. Udržujte svoj život v rovnováhe a vymedzte si čas aj na svoje záujmy.

Tip pre zemného Draka (23. 1. 1928 – 9. 2. 1929, 17. 2. 1988 – 5. 2. 1989)

Stavajte na svojich silných stránkach a pohnete sa dopredu. Vďaka energii, odhodlaniu a svojim schopnostiam dosiahnete mnohé méty.

Citát: „Drak býva cieľavedomý a rozhodný a darí sa mu prakticky vo všetkom, do čoho sa pustí.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 00:25