Prečítajte si horoskop na najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si HOROSKOP na tento týždeň: Kozorožec si musí dať pozor na ŽIARLIVOSŤ, Ryby na PENIAZE

20.11.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 20. do 26. novembra.

Lev

V prvej polovici týždňa budete pociťovať rovnováhu v emóciách a emocionálnych požiadavkách vo vašom živote. Neberte preto partnera ako samozrejmosť. Venujte mu pozornosť a vneste do vzťahu viac lásky, ktorá prehĺbi vaše puto. V druhej polovici týždňa predpovedá horoskop nervozitu, ktorú sa snažte prekonávať pokojne. Vďaka tomu sa vyhnete zbytočným hádkam či návalom pracovných povinností.

Panna

Kvôli zlému psychickému rozpoloženiu budete tento týždeň podliehať svojim slabostiam. Nemíňajte preto radšej peniaze, vyhnite sa závislostiam a bezhlavému rozhodovaniu. Na druhej strane sa vám bude dariť vo vzťahoch, kde konečne vyriešite staré konflikty a posuniete sa vpred. Ak ste nezadané, pokúste sa byť o čosi viac sebavedomejšie a verte, že ten pravý príde aj sám.  

Váhy

Dostali ste sa do stereotypu, z ktorého neviete vyjsť von. Snažte sa preto tráviť viac času s blízkymi, vďaka ktorým načerpáte energiu a silu do ďalších dní. Čo sa týka vzťahu s partnerom, mali by ste prestať hľadať problém tam, kde nie sú. Nekazte si vzťah takýmito nezmyselnými hádkami a radšej začnite plánovať spoločné aktivity na víkend. Verte, že ho tým veľmi potešíte.

Škorpión

Váš inštinkt pre harmóniu a rovnováhu vás tento týždeň povedie vpred a posilní najmä rodinné väzby. To, čo prijímate musíte dávať rovnakým dielom aj naopak. Pre nezadané platí pravidlo, že sa nie je kam ponáhľať. Venujte sa viac sebe a rozvíjaniu vášho vnútra. V práci sa vám bude dariť a dokonca môžete dostať aj zaujímavú ponuku, ktorú si však musíte dobre premyslieť. Skúste sa o tom poradiť s partnerom alebo blízkymi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 13:05