Tieto znamenia milujú pokoj a vyhýbajú sa hádkam.dreamstime
StoryEditor

Toto je päť najmierumilovnejších znamení zverokruhu. Ste medzi nimi?

05.11.2023, 14:00
ASTRO

Ach tie hviezdy, v toľkých smeroch dokážu ovplyvniť to, akými ľuďmi budete. Samozrejme, nie len ony... aby sme im zase nedávali za vinu všetky vaše neduhy. No či chcete, alebo nie, niečo predsa len závisí od toho, kedy ste sa narodili a pod ktorým znamením zverokruhu. Máte skôr radi mier, alebo sa vyžívate v konfliktoch a radi riešite všetko, čo sa riešiť dá?

Niektoré znamenia sú viac výbušné či temperamentné. Iné sú agresívne a mnohé z nich sú mierumilovné a radšej, než by sa mali s niekým hádať sa snažia konflikt vyriešiť v pokoji a bez hádok.

Váhy

Váhy patria k pokojným znameniam, ktoré častokrát síce čelia konfliktom, no nezapájajú sa do nich. Radšej sa zdržia komentárov a často dokonca priznajú, že sú to práve oni, kto urobil chybu, len nech majú pokoj a vyhnú sa hádke. Málokedy sú konfrontačné a veľa vecí si radšej nevšímajú, nereagujú na ne a nenechajú sa vyprovokovať. Držia sa toho, že na niektoré veci sa im skutočne neoplatí reagovať a šetria tak nie len svoju energiu, ale aj čas.

Ryby

Ak máte chuť sa pohádať, tak Ryby určite v tomto smere vynechajte. Neznášajú krik, konflikty a hádky. Nevedia sa hádať, nemajú dokonca ani také argumentačné schopnosti ako opačná strana, preto často v hádkach ťahajú za kratší koniec, hoci sú v práve. Ryby majú radi ľudí. Snažia sa im vždy vyhovieť, sú láskaví, nápomocní a mierumilovní. Chcú žiť vo svojej bubline plnej lásky a pohody.

Strelec

Strelci milujú pozitívnych ľudí. Negativita v ich živote nemá miesto. Akonáhle majú vo svojom okolí niekoho, kto nezdieľa ich optimizmus, vyhýbajú sa mu. Obklopujú sa len ľuďmi, ktorí majú rovnaký prístup k životu ako oni. Ak chcete zostať v priazni Strelcov, rozhodne okolo seba nešírte zlú náladu. Ohováranie, hodnotenie iných ľudí, neustále ponosovanie sa na všetko Strelci nestrpia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 15:30