Máte stabilný vzťah, alebo je u vás rozvod tiež na spadnutie?dreamstime
StoryEditor

Toto sú znamenia, ktoré sa najčastejšie rozvádzajú. Niektoré sú úplne nekonfliktné

29.10.2023, 14:00
ASTRO

Každým rokom stúpajú čísla rozvodovosti. Tento trend je celosvetový a ak to pôjde takto ďalej, stabilné manželstvá budú skôr či neskôr raritou. Úraduje v tomto smere doba, alebo aj hviezdy, ktoré vám do vienka nadelili menej tolerancie, či túžbu skúšať stále niečo nové? Niektoré znamenia sa rozvádzajú častejšie, než tie ostatné.

Ak si hľadáte stabilného partnera, presvedčte sa najskôr o tom, či aj on, alebo ona, nepatria k znameniam, ktoré majú po čase zajačie úmysly.

Býk

Ak sa rozhodnete ísť do vzťahu s Býkom, obrňte sa poriadnou dávkou tolerancie. Ak by sa Býk ocitol vo vzťahu s impulzívnym človekom, nemuselo by to dopadnúť ideálne. Sú pomerne náladoví, výbušní a tvrdohlaví. Väčšinou sú presvedčení o svojej pravde a nikto ich nepresvedčí o opaku. K hádkam medzi partnermi často dochádza aj z dôvodu, že chcú mať každého a všetko pod kontrolou. Nebránia sa dirigovať svoju polovičku v tom, čo a ako má robiť. Ničím výnimočným nie sú ani zákazy. Najradšej by boli, keby každý „skákal tak, ako oni pískajú“. Ak ste submisívny typ, ktorému takéto zaobchádzanie neprekáža, mohlo by vám to fungovať. V opačnom prípade vám vzťah stroskotá pomerne rýchlo.

Váhy

Tieto znamenia sú absolútne nekonfliktné. Sú to veľakrát pohodoví ľudia, ktorí sa snažia vytvoriť teplo domova. Radšej ustúpia, akoby mali viesť nezmyselné hádky a konflikty im skutočne nerobia dobre. Vyhýbajú sa im, no pokiaľ majú vedľa seba partnera, ktorý má neustále tendencie hľadať chyby aj tam, kde nie sú, Váhy to časom omrzí. Nerozchádzajú sa preto, že by boli konfliktné, alebo by im na každom niečo prekážalo, ale preto, že sa cítia nemilované, nepochopené a nechcú žiť obklopené negatívnou energiou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 15:29