Máte stabilný vzťah, alebo je u vás rozvod tiež na spadnutie?dreamstime
StoryEditor

Toto sú znamenia, ktoré sa najčastejšie rozvádzajú. Niektoré sú úplne nekonfliktné

29.10.2023, 14:00
ASTRO

Každým rokom stúpajú čísla rozvodovosti. Tento trend je celosvetový a ak to pôjde takto ďalej, stabilné manželstvá budú skôr či neskôr raritou. Úraduje v tomto smere doba, alebo aj hviezdy, ktoré vám do vienka nadelili menej tolerancie, či túžbu skúšať stále niečo nové? Niektoré znamenia sa rozvádzajú častejšie, než tie ostatné.

Vodnár

Vodnári sú dobrodruhovia telom aj dušou. Ak im dáte vo vzťahu slobodu, máte vyhraté. Chcú voľne plávať životom aj napriek tomu, že majú doma partnerku či deti. Neznamená to, že by mali potrebu stýkať sa s niekým intímne. Chcú len voľnosť, priestor a pocit, že ich nikto nevlastní a nedáva im ultimáta. Vo vzťahu s Vodnárom musíte byť pripravení na to, že často budete mať pocit, že nie ste v rebríčku jeho priorít na prvých priečkach. Veľakrát sa tam ocitnú úplne iní ľudia či záujmy, no na láske k vám sa nič nemení. Málokto však dokáže tento životný štýl akceptovať a práve preto sa Vodnárom často ich vzťahy rozpadajú.

Škorpión

Škorpióni sú vášniví. Jednou z najdôležitejších vecí vo vzťahu je pre nich fyzická príťažlivosť. Aj po rokoch budú očakávať, že to medzi vami bude iskriť ako počas vašich začiatkov. Chcú vášeň, sex, ideálne každý deň a túžia mať zo svojho partnera motýliky v bruchu. To však samozrejme nie je vždy možné. Najmä v dlhoročných vzťahoch. Ak im intimita tohto druhu v živote chýba, bývajú často neverní. Majú však radi aj stabilitu, ktorú im poskytuje ich partner, takže je tu aká taká záruka, že sa vždy vrátia. Buď im teda splníte všetky ich túžby a priania, alebo im budete tolerovať pravidelné úlety.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. október 2024 21:26