Patríte k znameniam, ktoré radi utrácajú?dreamstime
StoryEditor

Tieto tri znamenia majú neustále prievan v peňaženke. Dokážu utratiť viac, než zarobiť

17.10.2023, 14:00
ASTRO

Ste skôr typ, ktorý netrpezlivo čaká na to, kedy mu cinkne výplata na účet, pretože už týždeň pred ňou zíva prázdnotou? Alebo máte aj zadné vrátka a vždy dostatok našetrených peňazí? Kým niektoré znamenia si do pokladničky pravidelne odkladajú zarobené peniaze, iné ich naopak míňajú rýchlejšie než zarábajú.

Obzvlášť tri znamenia zverokruhu sú špecialistami na to, ako dokonca utratiť viac, než sú ich reálne možností. To je dôvodom, prečo sa mnohokrát dostávajú dokonca do dlhov.

Baran

Baran má síce svoje financie pod kontrolou a snaží sa o rovnováhu medzi míňaním a sporením. No čo sa utrácania peňazí týka, nemajú žiadne limity. Užívajú si život so všetkým čo so sebou prináša a sú to rodení pôžitkári. Dobré jedlo, kvalitné oblečenie a zážitky sú tým, na čo dokážu utratiť hotový majetok.

Váhy

Váhy sa radi obklopujú peknými vecami. Lacné oblečenie v šatníku, či nekvalitné potraviny v chladničke by ste u nich hľadali márne. Doprajú však nie len sebe, ale aj svojim blízkym. Často práve kvôli tomu mávajú prievan v peňaženke. Keď po niečom túžia, kúpia si to bez ohľadu na cenu. Nezáleží im na tom, že po zvyšok mesiaca sa budú musieť radikálne obmedzovať v iných veciach. Váhy sú však aj veľmi nerozhodné. Ak si teda spomedzi dvoch kabeliek nevedia vybrať jednu, zoberú ich radšej obe.

Škorpión

Ľudia narodení v znamení Škorpióna sú dobrodruhovia, ktorí však často míňajú nad svoje pomery. Aj oni majú radi luxus, dovolenky, cestovanie, no slovo budget im nič nehovorí. Keď si užívajú, tak jednoducho na financie vôbec nemyslia. To ich však skôr, či neskôr dobehne a často sa kvôli svojej nerozvážnosti dostávajú do problémov. Sú však nepoučiteľní a rovnaké chyby robia zas a znova.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 03:05