Na týchto miestach nájdete osudovú lásku podľa znamenia.dreamstime
StoryEditor

Vaše znamenie prezrádza, kde môžete nájsť osudovú lásku: Na týchto miestach sa oplatí hľadať podľa hviezd

30.09.2023, 19:00
ASTRO

Každá z vás túži po životnom partnerovi, pri ktorom sa ničoho nemusí báť. Ak sa vám toho pravého však nedarí nájsť, môže to byť zraňujúce. Našťastie, máme tu hviezdy, ktoré toho o vás vedia naozaj veľa. Dokonca sú schopné prezradiť, na akom mieste môžete stretnúť svoju osudovú lásku podľa znamenia zverokruhu.

Váhy

Keďže Váhy milujú zábavu a potrebujú byť obklopené zaujímavými ľuďmi, na svojho vysnívaného môžu natrafiť niekde na párty alebo posedení s priateľmi. Stačí, ak sa budú viac pozerať okolo seba.

Škorpión

Škorpiónky túžia po niekom, s kým sa budú môcť porozprávať o čomkoľvek. Práve z tohto dôvodu by mali zájsť do kníhkupectva alebo múzea, kde na nich rozhodne čaká ten pravý.

Strelec

Strelkyne sú dobrodružné, slobodomyseľné a nebojácne. Keďže si nevedia predstaviť život bez cestovania, musia mať po svojom boku podobne zmýšľajúceho a scestovaného partnera. Toho môžu nájsť na horách, v kasíne alebo pri nejakom adrenalínovom športe.

Kozorožec

Keďže ženy narodené v znamení Kozorožca neustále pracujú a túžia byť v živote úspešné, svoju osudovú láske rozhodne nenájdu večer v meste alebo na nákupe potravín. Je to zvláštne, no je viac než možné, že ten pravý sedí pri ich kancelárii alebo vo vedľajšej budove.

Vodnár

Vodnárky sú spoločenské, milujúce a starostlivé. Ak zatúžia nájsť partnera na celý život, mali by sa viac zapájať do nejakých charitatívnych akcii, kde môžu svoju dlho stratenú polovičku.  

Ryby

Dokonalým miestom na nájdenie lásky žien narodených v znamení Rýb je nepochybne múzeum či nejaká zaujímavá výstava obrazov. Môže za to najmä fakt, že sa na týchto miestach nachádzajú ľudia, ktorí takisto radi snívajú a fantazírujú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:54