Sú aj takí, čo zostarnú dávno predtým, ako ich vek dosiahne dôchodcovské čísla.Shutterstock
StoryEditor

Jeseň života podľa hviezd: Ako starnú jednotlivé znamenia? Každé je jedinečné

13.09.2023, 14:00
ASTRO

Znamenia zverokruhu sa značne líšia, preto sú ich predstavitelia JEDINEČNÍ AJ V TOM, AKO STARNÚ. Ako ste na tom vy? Každé znamenie zverokruhu má rôzne charakterové vlastnosti, svoje silné aj slabé stránky. Preto aj postupujúci vek sa u jednotlivých znamení zverokruhu prejavuje rôzne. Na niektorých z nás dokonca nepôsobí vôbec. Samozrejme, že tu nebudeme vyratúvať vrásky alebo šedivé vlasy, ktoré nám zdobia hlavu. Budeme skôr hovoriť o vzťahu zástupcov jednotlivých znamení k jeseni života.

Váhy

Váham veľmi záleží na vlastnom zovňajšku, uchýlia sa preto k akýmkoľvek opatreniam, len aby čo najďalej zabránili objaveniu akýchkoľvek vrások alebo nadbytočných kilogramov. Zvyčajne sa im to aj dobre darí. Dokonca aj v osemdesiatke sú Váhy schopné tvrdiť, že nemali ešte ani štyridsať.

Škorpión

Blížiac sa k starobe stáva sa Škorpión dôstojnejším a vznešenejším. Páči sa mu, keď o sebe hovorí ako o filozofovi, ktorý počas rokov nadobudol múdrosť a väčšinou to tak aj v skutočnosti je. Žiaľ, väčšinou sa starší Škorpióni až prehnane držia svojich myšlienok a presvedčení, ktoré občas ostatným priveľmi vnucujú.

Strelec

Strelci rovnako ako Barani jednoducho na starnutie nechcú myslieť. Niekedy až tak veľmi, že sa im to zmení v akúsi nutkavú ideu. Začínajú ľudí okolo seba otravovať otázkou, koľko im hádajú rokov a veria, že vyvolajú údiv a utŕžia pár komplimentov. Väčšinou nevyzerajú na svoj vek a aj keď zvyčajne odmietajú o seba prehnane dbať, zvyčajne si uchovajú pôvab a sexepíl do vysokej staroby.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 03:26