Sú aj takí, čo zostarnú dávno predtým, ako ich vek dosiahne dôchodcovské čísla.Shutterstock
StoryEditor

Jeseň života podľa hviezd: Ako starnú jednotlivé znamenia? Každé je jedinečné

13.09.2023, 14:00
ASTRO

Znamenia zverokruhu sa značne líšia, preto sú ich predstavitelia JEDINEČNÍ AJ V TOM, AKO STARNÚ. Ako ste na tom vy? Každé znamenie zverokruhu má rôzne charakterové vlastnosti, svoje silné aj slabé stránky. Preto aj postupujúci vek sa u jednotlivých znamení zverokruhu prejavuje rôzne. Na niektorých z nás dokonca nepôsobí vôbec. Samozrejme, že tu nebudeme vyratúvať vrásky alebo šedivé vlasy, ktoré nám zdobia hlavu. Budeme skôr hovoriť o vzťahu zástupcov jednotlivých znamení k jeseni života.

Niektorí z nás sa s prejavmi postupujúceho veku zmierujú ľahko a stávajú sa z nás roztomilé babičky a deduškovia, iní proti starnutiu zúrivo bojujú a nasadzujú arzenál kozmetických prostriedkov, trikov plastickej chirurgie. Ďalší si myslia, že svoj vzhľad omladia mladistvou módou. Ale sú aj takí, čo zostarnú dávno predtým, ako ich vek dosiahne dôchodcovské čísla.

Baran

Pribúdajúce roky si nevšíma. Žije prítomnosťou a snaží sa veriť, že zajtrajšok vôbec nepríde. Čulý duch mu pomáha zachovať si mladícku energiu až do staroby. Možno, že v šesťdesiatke si už na seba nenavlečie motorkársku bundu, jeho vášeň pre motorky však zostane naplnená rovnakou iskrivou energiou ako pred štyridsiatimi rokmi.

Býk

Býci milujú dobré jedlo. Niekedy až priveľmi. S postupným vekom preto zvyčajne naberajú objem, Rokmi sa tvrdohlavý Býk stáva ešte menej pružným, a to v každej oblasti: či už psychicky, alebo fyzicky. Je však prirodzene veľmi zdatný, preto odhliadnuc od rôznych ochorení žije veľmi dlho

Blíženci

Blíženci si v mladosti vytýčia svoj smer, idú za ním priamo vpred a ani pribúdajúce roky ich v tom nedokážu zastaviť, ba ani pribrzdiť. Nemá zmysel dúfať, že Blíženec príde z práce skôr domov. Ani v staršom veku nebude odpočívať pri domácom krbe. Jeho kariéra pokračuje až do dôchodku. Ak majú možnosť, stúpajú Blíženci kariérne aj vo vyššom veku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:32