Sú aj takí, čo zostarnú dávno predtým, ako ich vek dosiahne dôchodcovské čísla.Shutterstock
StoryEditor

Jeseň života podľa hviezd: Ako starnú jednotlivé znamenia? Každé je jedinečné

13.09.2023, 14:00
ASTRO

Znamenia zverokruhu sa značne líšia, preto sú ich predstavitelia JEDINEČNÍ AJ V TOM, AKO STARNÚ. Ako ste na tom vy? Každé znamenie zverokruhu má rôzne charakterové vlastnosti, svoje silné aj slabé stránky. Preto aj postupujúci vek sa u jednotlivých znamení zverokruhu prejavuje rôzne. Na niektorých z nás dokonca nepôsobí vôbec. Samozrejme, že tu nebudeme vyratúvať vrásky alebo šedivé vlasy, ktoré nám zdobia hlavu. Budeme skôr hovoriť o vzťahu zástupcov jednotlivých znamení k jeseni života.

Rak

Raci sú dvojakí: jedni nikdy nedospejú a druhí sa na staré kolená starajú o všetkých navôkol. Rovnako ako Lev, aj Rak si praje, aby okolie rešpektovalo jeho úctyhodné šediny. Z Rakov bývajú skvelí klasickí deduškovia a babičky, takí, akých si praje mať väčšina detí.

Lev

Svojím založením sú Levi rozvážni a zhovievaví, čo sa rokmi prehlbuje. S blížiacou sa starobou sú to už majestátni, pokojní, vznešení a tukom zľahka obrastení jedinci. Stále viac túžia po všeobecnej úcte, autorite a možno aj klaňaniu. Chcú byť napodobňovaným vzorom, preto sa usilujú o čo možno najskoršie dosiahnutie životných cieľov a dobrého postavenia.

Panna

Panny so stúpajúcim vekom zvyčajne nadobúdajú o svete navôkol stále negatívnejší dojem, najmä, ak sa im vymkne z rúk ich prirodzený sklon k zbytočnej kritickosti. Rady sa udržiavajú v dobrej forme a pri dobrom zdraví, neustále pracujú na zlepšení výkonu svojho mozgu. Preto starobu väčšinou vítajú ako dobre udržiavané dámy a džentlmeni, síce trochu prísni, ale stále výkonní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 10:04