Nočné mory občas potrápia každého.pexels
StoryEditor

Najhoršie nočné mory sa snívajú týmto trom znameniam. Nájdete sa medzi nimi?

11.09.2023, 14:00
ASTRO

Sny sú často odrazom vášho podvedomia. Toho nad čím rozmýšľate, čo prežívate, čoho sa bojíte. Niekedy sú príjemné a najradšej by ste sa nikdy nezobudili. Inokedy vás prenasledujú nočné mory, ktoré vo vás zanechajú trpkú príchuť aj dávno po prebudení. Týmto znamenia nie je čo závidieť. Práve im sa snívajú tie najhoršie sny.

Poznáte ten pocit, keď sa prebudíte a zrazu neviete kde ste, no ste radi, že to, čo ste práve zažili bol len sen? Možno ste sa narodili v tomto znamení, ktoré nočné mory rozhodne nešetria.

Pád

Snívalo sa vám niekedy, že padáte? Z okna, lietadla, do priepasti a to bez istenia, ktoré by vám zaručilo aké také bezpečie? Práve táto nočná mora prenasleduje ľudí, ktorí sú narodení v znamení Býka. Práve Býci majú radi istoty či bezpečie a akonáhle strácajú vo svojom reálnom živote pôdu pod nohami, zlé sny sa začnú vo veľkom realizovať.

Smrť

Hoci je smrť prirodzenou súčasťou života, väčšina ľudí z nej má strach. Ešte viac ako vlastná smrť však Rakov desí smrť blízkeho človeka. Práve rodina je pre nich jedným z najdôležitejších pilierov. A pokiaľ ide o sen, ktorý ich vie najviac vydesiť, je to určite smrť blízkej osoby.

Uväznený

Pre ľudí, ktorí milujú dobrodružstvo a slobodu predstavuje jeden z najväčších strachov práve ten z uviaznutia. Nie len v pasci, ale aj v živote. Ich nočnou morou je sen, v ktorom sa nevedia pohnúť z miesta. Nevedia bežať, chodiť, kričať a nejaká sila ich drží na mieste, z ktorého niet úniku.

ANKETA
Mávate nočné mory?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 09:03