Ste predurčený na to, byť slávny?Shutterstock
StoryEditor

Tieto tri znamenia sú predurčené k tomu, aby boli slávne. Ktoré to sú?

27.08.2023, 14:00
ASTRO

Kto by si z času na čas nepredstavoval, aké by to bolo byť slávnym. Žiť v žiare reflektorov. Byť človekom, ktorého poznajú davy. Hviezdami sa ľudia nestávajú. Hviezdami sa rodia. A aj samotné hviezdy častokrát stoja práve za tým, či ste predurčený na to, byť slávny.

Samozrejme potrebujete k tomu poriadny kus šťastia a talentu. No to častokrát nestačí. A kým niektorí musia vynaložiť množstvo úsilia, iným sa darí vo všetkom, do čoho sa pustia. Tieto znamenia sú priam predurčené k tomu, aby boli slávni.

Milujú publikum

Lady Gaga, Charlie Chaplin, Lucie Bíla, Mariah Carey a mnohí ďalší. Viete, čo spája tieto slávene osobnosti? Títo všetci sa narodili v znamení Barana. Niet sa čo čudovať, tieto znamenia zbožňujú publikum a radi sú stredobodom pozornosti. Dokážu sa zapáliť pre vec a tvrdohlavo si idú za svojimi cieľmi. Nepočúvajú čo si o ich nápadoch myslia ostatní. Barani jednoducho majú sen a nie je nič, čo by im zabránilo v tom, aby sa stal aj realitou.

Ľudia ich milujú

Blíženci si vedia omotať ľudí okolo prstov. Sú milí, zábavní a spoločenskí. Vďaka tomu k sebe ľudí priťahujú ako magnet. Aj tieto znamenia majú radi pozornosť a v neposlednom rade obdiv. Sú medzi nimi mnohé osobnosti. Pravdou však je, že mnohokrát slávu nevedia uchopiť správnym spôsobom ani s ňou správne naložiť. V znamení Blížencov sa narodili napríklad Marilyn Monroe, Bob Dylan, Heidi Klum, ale aj Miška Čobejová, Peter Lipa a ďalší.

V žiare reflektorov

Ak je jedno znamenie, ktoré je priam narodené pre svetlá reflektorov, tak sú to Levy. Chcú byť slávni, obdivovaní a tiež bohatí. To, čoho majú Levy na rozdávanie, je sebavedomie. Nikdy sa nevzdávajú. Neúspech ich neodradí. Aj keď stokrát spadnú, vždy sa postavia a idú ďalej. Napokon takmer vždy docielia to, čo chcú. Veď posúďte sami, Robert De Niro, Ben Affleck, Bolek Polívka, Madonna, Jozef Vajda, ale aj fenomenálna Táňa Pauhofová.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 18:48