Niektoré ženy sú pre vzťah priam spojené.pexels
StoryEditor

Najlepšiu partnerku pre život nájdete v týchto znameniach zverokruhu. Ste medzi nimi?

19.08.2023, 08:00
ASTRO

Nájsť si toho najlepšieho partnera pre život nie je vždy jednoduché. Vyskúšali ste niekoľko partnerov či partneriek, no vždy vám niečo chýbalo? To, čo vyhovuje jednému, inému vonkoncom nemusí. Rovnako ako sú niektoré znamenia priam stvorené pre vzťah a iné uprednostnia slobodu či dobrodružný život.

Sú však tri znamenia, ktoré sú pre rodinný život ako stvorené. Napĺňa ich nie len rola partnerky, ale aj matky a vedia vytvoriť tú správnu rodinnú pohodu.

Rak

Račice sú priam dokonalé partnerky. Sú pohodové, nekonfliktné a často aj veľmi múdre. V kuchyni sa nestratia. Varenie, vypekanie dobrôt, no aj samotná starostlivosť o domácnosť ich veľmi napĺňa. Problémy riešia s chladnou hlavou a veľakrát radšej ustúpia, než by sa s partnerom mali hádať. Veľmi dobre vedia vycítiť vhodnú chvíľu, kedy ísť s manželom do konfrontácie a kedy radšej nepríjemné témy neotvárať. Svoju polovičku berú presne takú aká je. So všetkými chybami aj pozitívnymi vlastnosťami.

Kozorožec

Kozorožci nerobia vo vzťahoch žiadne kompromisy. Chcú všetko, alebo nič. Ak im na potenciálnom partnerovi niečo nevyhovuje, nie sú ochotné zo svojich nárokov ustúpiť. Keď však nájdu človeka, ktorý im za to stojí a spĺňa všetko, čo od partnera očakávajú, urobia pre neho prvé posledné. Teplo domova je presne to, čo vedia svojmu partnerovi vytvoriť práve ženy narodené v znamení Kozorožca.

Vodnár

Ďalším znamením, ktoré vedia vo vzťahoch veľmi dobre fungovať, sú Vodnári. Tí rozhodne nerobia z komára somára. Vedia, čo sú podstatné veci a čo sú len malichernosti, nad ktorými radšej mávnu rukou. Sú jednoducho témy, ktoré nestoja za to, aby si znepríjemnili život. Aj ženy narodené v znamení Vodnára sú milujúce. Baví ich budovať dokonalý vzťah. Pre partner majú empatiu a dokážu mu byť oporou aj v najťažších chvíľach.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 18:55