r
StoryEditor

Citlivé miesta v organizme podľa znamenia zverokruhu. Pozrite, kde sú vaše slabé miesta

31.07.2023, 12:00
ASTRO

Astrológia umožňuje nahliadnuť do fyziologicky slabých miest každého z nás, do našej životaschopnosti alebo odolnosti. Každá časť tela a choroby, ktoré s ňou súvisia, sú podľa nej v analógii s určitým znamením zverokruhu.

Baran

Najdôležitejším orgánom pre Barana je hlava. Má totiž sklony k migrénam, úzkostiam, mŕtviciam a najrôznejším zápalom. Hlava je myslená v pravom slova zmysle, ale aj v zmysle možného oslabenia orgánov, ktoré sú v nej umiestnené, hlavne mozgu. Výraz „stratiť hlavu“ u Baranov nadobúda svoj plný význam. Baran sa vyznačuje pevnou životnosťou, ale má sklon k mrhaniu silami.

Býk

Nos, hrdlo, uši, to sú časti tela, na ktoré sú hákliví Býci. Majú sklon k angínam a zápalu hrtana. Ľudia narodení v tomto znamení majú tiež problémy s vylučovaním látok, príliš ich „zadržiavajú“ v tele. Zároveň sa vyznačujú veľkou odolnosťou, ale odmietajú sa starať o svoje zdravie, čo často vedie k zhoršovaniu vrodených indispozícií.

Blíženci

Respiračné ochorenia rôzneho charakteru zvyknú prenasledovať toto znamenie. Oslabenú však majú Blíženci tiež nervovú sústavu, dýchacie orgány – pľúca a priedušky, a ohrozená je aj látková výmena. Niekedy sa z ochorenia dostanú rýchlejšie, inokedy to trvá pomerne dlho. Závisí to od psychického stavu, v akom sa v danom momente nachádzajú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 15:54