r
StoryEditor

Citlivé miesta v organizme podľa znamenia zverokruhu. Pozrite, kde sú vaše slabé miesta

31.07.2023, 12:00
ASTRO

Astrológia umožňuje nahliadnuť do fyziologicky slabých miest každého z nás, do našej životaschopnosti alebo odolnosti. Každá časť tela a choroby, ktoré s ňou súvisia, sú podľa nej v analógii s určitým znamením zverokruhu.

Rak

Máva tráviace problémy, najčastejšie trpí poruchou chuti do jedla. Ženy narodené v tomto znamení bývajú tiež chúlostivé na prsia, rovnako ako ženy, ktoré majú v Rakovi umiestnenú svoju Lunu. Odolnosť znamenia Raka je podmienená dôkladným odpočinkom. Má veľkú potrebu spánku, oddychu a pravidelného životného rytmu. Buďte v tomto smere voči sebe viac ohľaduplní.

Lev      

Pre Leva sú citlivými oblasťami srdce, chrbtica a očí. Chrbát a krčná chrbtica ho dokážu potrápiť častejšie, no pozor by si mal dávať aj na choroby srdca. Má sklon na búšenie srdca, v zrelom veku k srdcovým príhodám. Oči má celkovo citlivé, hrozí im časté podráždenie. Lev má však výbornú odolnosť a prekypuje vitalitou a životnou energiou.

Panna

So svojím nervným temperamentom Panny často trpia spazmatickými poruchami, ktoré spôsobujú rôzne svalové a črevné bolesti – koliky, a prehĺtanie vzduchu. Poruchy sa však môžu sústrediť aj na iné orgány. Vyznačujú sa malou odolnosťou, bývajú hypochondri alebo ich fyzický stav často narúša silne prežívané psychické napätie. Uvoľniť by si mali i svoju myseľ a dopriať jej intenzívny oddych.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 04:36