S niektorými znameniami sa vám neoplatí hádať.dreamstime
StoryEditor

S týmito znameniami sa vám neoplatí hádať. Musia mať vždy pravdu

29.07.2023, 14:00
ASTRO

Poznáte ten pocit, kedy máte argumenty, všetky fakty stoja na vašej strane a opačná strana nie a nie si priznať, že nemá pravdu? S ľuďmi narodenými pod niektorými hviezdami sa vám jednoducho neoplatí hádať. Majú vždy pravdu a budú si za ňou stáť stoj čo stoj.

Kým niekomu hviezdy nadelili pochopenie, empatiu, zdravý úsudok či schopnosť ustúpiť, iným dali do vienka tvrdohlavosti na rozdávanie.

Pravda za každú cenu

Prvým znamením u ktorého jasne dominuje vlastnosť, že chcú mať pravdu za každú cenu je Panna. Treba uznať, že práve toto znamenie patrí k tým ambicióznym a cieľavedomým. Sú to ľudia, ktorí sa radi vzdelávajú a o témach, ktoré ich zaujímajú majú aj prehľad. Pravdou však je, že Panny majú názor na všetko. Radi ho prezentujú a len ten ich pohľad na vec je ten správny. A veľakrát aj je, no nie vždy. Okolie z toho býva často rozčarované a Panny kvôli tomuto seba presadzovaniu považujú za panovačné.

Bijú sa za svoj názor

Ani Levy v tomto smere nie sú práve znamením, ktoré by bolo ochotné priznať, že sa mýlil. Veľakrát je ochotný sa za svoju pravdu biť doslova ako lev. Aj v tomto prípade však platí, že nie vždy je pravda na ich strane. No chybu si nepriznajú za žiadnu cenu. Aj to je dôvod, prečo sa s nimi často ich priatelia a známi nepúšťajú do niektorých debát.

Presviedčanie o vlastnej pravde

Odborníkmi na presviedčanie okolia o vlastnej pravde sú Vodnári. Ľudia narodení v tomto znamení pôjdu pokojne sami proti všetkým. Niekedy sa svojho názoru držia až iracionálne. A rovnako, ako predošlé dve znamenia, ani oni nevedia priznať, že sa mohli mýliť. Neznášajú ak ich niekto kritizuje a protirečí im. V konverzácii s Vodnárom sa vyhýbajte kontroverzným téma a tiež témam o ktorých viete, že na ne nezdieľate rovnaký názor. K ničomu by to aj tak neviedlo. Akurát k napätiu a prípadným hádkam.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:48