Pozrite sa, s ktorými znameniami môžete vytvoriť silné priateľstvo.dreamstime
StoryEditor

Na výbere si dajte záležať: Tieto znamenia zverokruhu vám môžu byť tými najlepšími priateľmi

08.05.2023, 10:00
ASTRO

Možno sa o horoskopy nezaujímate, no v niektorých prípadoch sa oplatí podľa nich riadiť. Nielenže vám dokážu prezradiť čo to o vašej osobnosti, ale aj o ľuďoch okolo vás. Poznať svojich nepriateľov je jedna vec, no omnoho dôležitejšie je vedieť, na koho sa môžete obrátiť, spoľahnúť a komu veriť. Pozrite sa, kto môže byť vašim najlepším priateľom podľa znamenia.

Lev

Levice sú veľmi cieľavedomé, charizmatické a dôvtipné. Keďže neustále túžia po pozornosti, moci, rešpekte a často sú sebecké, potrebujú vedľa seba niekoho, kto skrotí ich pompéznosť. Práve to dokáže osoby narodené v znamení Kozorožca, s ktorými môžu vytvoriť dokonalé priateľstvo.

Panna

Panny sú od prírody šarmantné, charizmatické a vtipné. Keďže radi komunikujú, musia mať po svojom boku niekoho, s kým sa nebudú nudiť. Najideálnejším priateľom im preto môžu byť ženy narodené v znamení Barana, ktoré sú veľmi kreatívne, komunikatívne a spontánne.

Váhy

Ženy narodené v znamení Váhy majú veľký zmysel pre krásu a vkus. Najlepšími priateľkami im preto môžu byť Levice, ktoré potrebujú, aby niekto oceňoval ich dokonalosť. Tieto dve znamenia tak môžu vytvoriť skvelé a nerozlučné puto.

Škorpión

Škorpiónky sú temperamentné, majú zmysel pre štýl, no žijú tajnostkárskym životom. Práve z tohto dôvodu môžu vytvoriť skvelé priateľstvo so ženami narodenými v znamení Vodnára, ktoré sú rovnako nenápadné.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:28