Ak ste narodení v niektorom z týchto znamení, dajte si pozor na vaše stravovanie.dreamstime
StoryEditor

Niektoré znamenia to majú s chudnutím ťažšie ako tie ostatné. Pozrite sa či k ním nepatrí aj to vaše

23.04.2023, 14:00
ASTRO

Poznáte to, máte pocit že niekto môže zjesť hocičo a kilá sa mu oblúkom vyhýbajú. A iní športujú, strážia si každé sústo a centimetre nie a nie odísť. Okrem tých bežných chýb ktorých sa možno dopúšťate sú za to zodpovedné aj hviezdy. Pozrite sa, či to vaše znamenie patrí k tým, ktoré musí s kilami zápasiť o niečo viac.

Kým v niečom vám hviezdy priali, v inom naopak neboli až také štedré. A niekedy vám nadelili aj to, čo si pokojne mohli radšej nechať.

Ryby

Jedným z tých znamení, ktoré musí zápasiť s každým kilom sú práve ryby. Presne tak ako si ryby s hlavou v oblakoch užívajú svoj život, tak si užívajú aj skvelé jedlo. Sú to gurmáni, ktorí málokedy nechajú niečo na tanieri. Nikdy neodmietnu ak ich niekto niečím ponúkne a striedmosť je pre ne kameňom úrazu. Ak ste narodení v tomto znamení, stavte prevažne na rastlinnú stravu bohatú na ovocie, zeleninu a strukoviny. Zaraďte do svojho života pravidelný pohyb a jedzte pravidelne no menšie porcie.

Lev

Aj medzi levmi by ste našli množstvo fajnšmekrov. Ich slabosťou je všetko sladké. Od čokolád, cez cukríky až po zmrzlinu, koláče a zákusky. Ak sú ochotní vzdať sa týchto pôžitkov, s váhou nikdy problém nemajú. Akonáhle však trošku poľavia zo svojich zásad, vidno to aj na obvode ich pása. Ak máte chuť na sladké, voľte radšej ovocie. Aj to však ideálne len v dopoludňajších hodinách. Nezabúdajte na bielkoviny a zeleninu. Ak budete jesť dostatok živín v tejto podobe, budete mať pod kontrolou hladinu cukru v krvi a tiež vašu chuť na sladké či nezdravé jedlá.

Rak

Hore, dole, hore dole. Raci by mohli písať celé eseje o jojo efekte. Oni totiž najlepšie vedia, že naozaj existuje. Raci na rozdiel od predošlých znamení nemajú z jedla až taký pôžitok, no ich problém spočíva niekde inde. Sú to presne tie typy ľudí, ktorí majú potrebu počas celého dňa niečo „ďobkať“. Často sú to aj zdravé jedlá ako oriešky, semienka, prípadne ovocie. No počas dňa sa z týchto mini porcií stane celkom slušná nádielka kalórií. Jedzte pravidelne aspoň 4 až 5 porcií denne. Medzitým sa snažte nevyjedať čo vám príde pod ruku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 04:38