Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Vodnár túži po slobode, Škorpión si konečne oddýchne

10.04.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 10. apríla do 16. apríla.

Lev

Tento týždeň sa budete cítiť unavené psychicky aj fyzicky. Doprajte si preto relax, ktorý využite múdro. Buď môžete napraviť vzťahy s rodinou alebo si užiť príjemné chvíle s priateľmi. Stráviť nejaký čas by ste mali aj s partnerom, ktorému sa snažte prejaviť náklonnosť a prebuďte medzi sebou stratenú intimitu.

Panna

V práci sa vám konečne môže začať dariť, no aby sa vám to splnilo, musíte preto niečo urobiť. Skúste sa  viac zamyslieť nad svojim doterajším životom. Poučte sa za svojich chýb a naučte sa bojovať s negatívnymi myšlienkami. Vo vzťahoch budú mať šťastie najmä nezadané, na ktoré čaká zaujímavé stretnutie. Majte preto srdce otvorené a nebojte sa vyjsť zo svojej komfortnej zóny.  

Váhy

Vďaka obozretnosti a rozvahe sa na vás konečne obráti šťastena, a to nielen v profesijnej, ale aj vzťahovej oblasti. Dostanete možnosť porozprávať sa s partnerom o vašej budúcnosti, vďaka čomu medzi sebou nastolíte stabilitu, ktorú už dlho potrebujete. Nezabudnite však ani na milostný život a s kľudom vyskúšajte niečo nové. Verte, že sa to bude vašej polovičke náramne páčiť.

Škorpión

Doteraz ste usilovne pracovali, takže si najbližšie dni doprajte oddych. Či už ste zadané alebo nie, snažte sa byť najbližšie dni autentické a pravdivé. Nebojte sa ukázať svoju jedinečnú osobnosť a uvidíte, že sa vo vašom okolí objaví niekto, kto ocení to, aké naozaj ste. Ak máte nejaké obavy alebo vzťahové problémy, pokúste sa nájsť riešenie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 01:12