Tieto sexuálneho polohy uprednostňuje váš partner pri intímnom spojení.dreamstime
StoryEditor

Viete, aké sexuálne polohy sa páčia vášmu partnerovi najviac? Zistíte to podľa jeho znamenia

28.03.2023, 19:00
ASTRO

Každému sa páči niečo iné. Chceli by ste vedieť, čo preferuje váš partner v oblasti sexuálneho života? Zistiť to môžete vďaka astrológii, ktorá prezrádza, aké polohy uprednostňujú jednotlivé znamenia. Pozrite sa, s ktorou sexuálnou polohou nepochodíte a s ktorou naopak potešíte vašu polovičku.

Lev

Muži narodení v znamení Leva sú energickí, radi sa predvádzajú a neustále potrebujú byť obdivovaní.  Vynikajúca je pre nich poloha v stoji alebo zozadu, kedy sa cítia byť silní. Jednoducho, túžia byť pre vás najlepšími a dominantnými.

Panna

Tí, ktorí sa narodili v znamení Panny, milujú kontrolu a predstavujú nevinnosť. Keďže nemajú radi príliš veľa očného kontaktu, polohy lyžice môže byť pre nich tou najideálnejšou. Je skvelá na nadviazanie intimity a silného spojenia, pri ktorom sa môžu vaše telá po celý čas vzájomne dotýkať.

Váhy

Muži narodení v znamení Váhy potrebujú vytvárať rovnováhu nielen v živote, ale aj v spálni. Preferujú dlhší sex, pri ktorom majú najradšej polohy, ktoré sú intenzívne, no pohodlné. Ideálom je napríklad poloha v sede či 69.

Škorpión

Škorpióni sú naklonení všetkému, čo sa týka sexu. Či už je to milovanie na netradičnom mieste, skúšanie sexuálnych hračiek alebo erotických polôh, pri ktorých ich polovička dosiahne intenzívny orgazmus.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 05:33