Tieto sexuálneho polohy uprednostňuje váš partner pri intímnom spojení.dreamstime
StoryEditor

Viete, aké sexuálne polohy sa páčia vášmu partnerovi najviac? Zistíte to podľa jeho znamenia

28.03.2023, 19:00
ASTRO

Každému sa páči niečo iné. Chceli by ste vedieť, čo preferuje váš partner v oblasti sexuálneho života? Zistiť to môžete vďaka astrológii, ktorá prezrádza, aké polohy uprednostňujú jednotlivé znamenia. Pozrite sa, s ktorou sexuálnou polohou nepochodíte a s ktorou naopak potešíte vašu polovičku.

Strelec

Strelci nestrpia stereotyp v posteli. Milujú experimenty, flexibilitu a nové veci. Ak by ste ich chceli potešiť, vyskúšajte polohu vývrtka. Ľahnite si na bok a partner sa k vám priblíži tak, ako keby ste ležali na chrbte. Jednu nohu nechajte pod ním, druhú pokrčte a pritiahnite ju k hrudníku.

Kozorožec

Kozorožci berú sex ako dôkaz lásky, a preto sa k nim hodia sexuálne polohy tvárou v tvár. Síce sa nebránia ani odvážnejším pozíciám, poloha lotosového kvetu je pre nich najideálnejšia.

Vodnár

Vodnári túžia po potešení a milujú prekvapenia, takže by ste pri nich nemali zabúdať na striedanie všemožných polôh. Toto znamenie potrebuje v posteli šmrnc a rýchle tempo. Vyskúšajte polohu, kde sa partnerovi zavesíte okolo krku. V tejto pozícii si to rozhodne užijete obaja.

Ryby

Muži narodení v znamení Ryby sa pri sexe menia z citlivých duší na divokých milencov. Najlepšie sú pre nich polohy, v ktorých sa môžu vaše telá vzájomne dotýkať. Prepleťte si nohy, objímte sa, dodržujte očný kontakt a nezabudnite na vášnivé a romantické bozky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 02:31