Tieto znamenia zverokruhu bývajú vo vzťahu dominantné.dreamstime
StoryEditor

Všetko musí byť tak, ako povedia: Tieto znamenia bývajú vo vzťahoch dominantné

22.03.2023, 07:30
ASTRO

Hľadáte si partnera, ktorý bude prispôsobivý alebo naopak sa obzeráte po niekom, kto vás bude viesť a rozhodovať o veciach viac ako vy? Tak či onak, vďaka astrológii môžete predpovedať, ktoré znamenia zverokruhu sú alebo nie sú pre vás stvorené. Ak sa viete prispôsobovať, partneri v týchto znameniach vám nebudú prekážať, pretože bývajú vo vzťahoch dominantní.

Túžite po zdravom a úspešnom vzťahu? Mali by ste si hľadať partnera, ktorý sa k vám najviac hodí. Či už podľa osobných preferencii alebo spoločných záľub a charakterových čŕt. Veľmi dôležitým aspektom pri výbere partnera je aj to, či vám vyhovuje viac submisívnosť alebo naopak dominancia. My sme si pre vás pripravili zoznam mužských znamení zverokruhu, ktoré sú dominantné, majú tendenciu vo vzťahu viac rozhodovať a sú tými, ktorí vedú svoje polovičky. Pozrite sa, ktoré to sú.

Lev

Muži narodení v znamení Leva sú veľmi temperamentní a dominantní v každej oblasti života, vďaka čomu bývajú osobou, ktorá vedie vzťah. Vedľa seba potrebujú niekoho, kto nechce vyčnievať z davu a neprekáža mu byť tým pasívnejším. Totiž, so svojimi partnermi občas zachádzajú ako s podriadenými, neakceptujú ich názory, neprejavujú úctu, a to môže vyvolať množstvo konfliktov a hádok. Ak by sa dali dokopy s niekým dominantným, mohol by to byť poriadne vzrušujúci taliansky vzťah.

Strelec

Strelci majú veľa energie, sú extrémne nezávislí a milujú cestovanie. Keďže si veľmi vážia svoju slobodu, netúžia po živote, v ktorom by sa museli riadiť podľa rozmarov a predstáv iných. Svoj názor vyjadrujú vždy, keď treba a to bez servítky. Možno aj z tohto dôvodu si hľadajú partnera, ktorý ich nikdy nebude ovládať, nebude im brániť v nezávislosti a vo všetkom sa im prispôsobí.

Býk

O Býkoch je známe, že majú radi veci pod kontrolou. Keďže musí byť všetko podľa ich pravidiel, hľadajú si kľudnejšieho partnera, pri ktorom nemusia upustiť zo svojich plánov. Síce sú tolerantní a milujúci, ak sa majú s niekým o niečo deliť, okamžite sa stávajú dominantnými a často sebeckými ľuďmi, ktorí si myslia, že vedia všetko urobiť najlepšie a nikto to nevie tak, ako oni.

Škorpión

Ani Škorpióni by nevydržali vo vzťahu s niekým, kto je rovnako dominantný ako oni. Sú záhadní, plní prekvapení a nie je ľahké byť s nimi. Môže za to aj fakt, že obľubujú presadzovať si svoje. Keď si dupnú, všetko musí byť podľa ich predstáv. Ak to tak nebude, s kľudom vás bodnú nepeknou poznámkou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:21