Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Horoskop na TENTO týždeň: Lev sa oslobodí od toxických ľudí, Rak bude mať finančné problémy

20.03.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 20. marca do 26. marca.

Strelec

Na jednej strane sa vám bude dariť v práci, kde budete dosahovať skvelé výsledky, no na druhej sa musíte pripraviť na nečakané problémy s partnerom, ktoré budú zapríčinené prítomnosťou tretej osoby. To spôsobí vo vašom živote značné nedorozumenia a konflikty. Zamyslite sa nad tým, či vám to za to stojí. S partnerom ste totiž prešli už dlhú cestu a bola by škoda, keby ste to teraz zahodili.

Kozorožec

Tento týždeň sa niet čoho obávať. V práci dosiahnete úspech, ktorý ocenia nielen nadriadení, ale aj kolegovia. Ak budete pokračovať takýmto tempom aj naďalej, môžete to dosiahnuť ešte ďaleko. Vo vzťahoch sa vám podarí oživiť stratené čaro, budete šťastné a neplnené láskou. Nezadané majú naopak konečne šancu spoznať ideálneho partnera, ktorý bude spĺňať vaše požiadavky.

Vodnár

Nečaká vás práve najideálnejší týždeň. Vo vašom milostnom živote totiž nastanú komplikácie. Môže za to aj fakt, že sa viac staráte o vzťahy iných než o tie svoje. Skúste preto neprehliadať vaše problémy a začnite ich riešiť. Láska si predsa vyžaduje pozornosť nielen pri pozitívnych starostiach, ale aj kritických obdobiach. AK ste nezadané, porozhliadnite sa okolo seba a nebojte sa osloviť niekoho zaujímavého.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 19:16