Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Barana čakajú sklamania, Leva veľké príležitosti: Toto je váš týždenný horoskop

13.03.2023, 13:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 13. marca do 19. marca.

Strelec

Konečne si užijete príjemný týždeň plný pohody a lásky. V práci dostanete príležitosť preukázať svoju odvahu, snahu a znalosti, vďaka čomu sa pripravte na samé pochvaly. S partnerom zažijete výlet, na ktorý budete ešte dlho spomínať. Čerpajte preto z týchto pocitov aj ďalší týždeň, kedy vám hviezdy nebudú až tak priať. Ak sa však budete vyhýbať negatívnym ľuďom a myšlienkam, môžete toto kolísajúce obdobie zvládnuť bravúrne.

Kozorožec

Či už dostane zaujímavú ponuku alebo budete musieť urobiť vážne rozhodnutie, skúste sa o tom poradiť so svojimi blízkymi. Tí vás podržia a podporia, vďaka čomu dokážete prijať zmenu, na ktorú by ste samy nenabrali odvahu. Keďže bude pre vás tento týždeň psychicky náročný, cez víkend si doprajte relax, choďte si zabehať, strávte nejaký čas s partnerom alebo kamarátkami. Nezadané si na toho pravého ešte musia počkať.

image

Tento týždeň budete musieť urobiť dôležité rozhodnutie.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 21:15