Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Barana čakajú sklamania, Leva veľké príležitosti: Toto je váš týždenný horoskop

13.03.2023, 13:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 13. marca do 19. marca.

Lev

Tento týždeň bude naozaj skvelý. Čo sa týka vašej kariéry, dostanete príležitosť, ktorá sa neodmieta. Rovnako tak sa môžete dostať k nečakaným financiám, ktoré však míňajte s rozumom. Vo vzťahoch sa môžete pripraviť atmosféru nabitú romantikou. S partnerom zažijete čarovné chvíle, viac porozumiete svojim citom, prebudíte stratenú iskru a prejavíte si vzájomnú náklonnosť.

Panna

Na jednej strane si najbližšie dni užijete pokojné chvíle s partnerom, no na druhej vás čakajú nepríjemnosti v kariérnom živote. V práci sa nakopia povinnosti, nebude vám mať kto pomôcť a vy pocítite chaos. Snažte sa však zachovať pokoj a nebojte sa ukázať samy sebe, čo všetko vo vás je. Pozor si však dajte na zdravotné problémy, ako sú bolesť hlavy, únava či vysoký tlak, ktoré rozhodne nevyriešite nezdravým jedlom, ale oddychom a zdravším životným štýlom.  

image

V kariérnom živote vás čakajú nepríjemnosti.

dreamstime

Váhy

Tento týždeň sa vám bude dariť. Okrem pochvaly za dobré nápady a odvedenú prácu od nadradeného môžete očakávať aj zvýšenie platu či zaujímavú ponuku. Medzi vami a vašim partnerom to bude vrieť, no v dobrom. Doprajte si preto cez víkend spoločný výlet, pobyt alebo prechádzku. Tešiť sa môžu aj nezadané, ktoré majú možnosť stretnúť spriaznenú dušu.

Škorpión

Váš milostný život utrpí tento týždeň problémy s dôverou. Nepokoj však očakávajte najmä medzi vami a členmi rodiny, ktorí sa na vás kvôli niečomu nahnevajú. Snažte sa tento konflikt vyriešiť ihneď a neodkladajte to na potom, pretože sa napätie medzi vami môže zbytočne zhoršiť. Keďže budete najbližšie dni pociťovať nadmerný stres, cez víkend meditujte a relaxujte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:02