Ideálne svokry existujú! A nie je ich málo...dreamstime
StoryEditor

So svokrami narodenými v týchto znameniach máte vyhraté! Rady pomôžu, starať sa do vzťahu nebudú

07.03.2023, 10:00
ASTRO

O svokrách kolujú stovky vtipov a je to obľúbená téma najmä medzi mužmi. Niet sa čo čudovať. Sú skutočne témou sami o sebe a svojej povesti často nezostávajú nič dlžné. So svokrami narodenými v niektorých znameniach to budete mať jednoduché. Iné vám naopak nič nedarujú!

Či chcete alebo nie, s vašim mužom si tak trošku beriete aj jeho rodinu. Teda nie doslovne, ale neminú vás rodinné oslavy, Vianoce či iné povinné jazdy. Svokry narodené v týchto znameniach by si prial každý. Pomôžu a nestarajú sa do vecí, do korých ich nič nie je.

Svokra Blíženec

Svokru blíženca ocení každý, kto chce mať svätý pokoj. Sú to zväčša aktívne ženy, ktoré teda rozhodne netrávia svoje dni pri sporáku a starostlivosťou o celý rodinný klan. S najväčšou pravdepodobnosťou sa vám do vášho vzťahu nebudú pliesť a to nie pretože že by nechceli, ale jednoducho im na to nezostane čas. No má to aj svoje negatíva, pretože z nich zároveň nebudú žiadne prehnane starostlivé babičky. Síce rady pomôžu, to áno, ale len ak budú mať vo svojom nabitom kalendári voľnú chvíľu. Preto ak ich budete potrebovať, nezabudnite im to včas avizovať.

Svokra Býk

Ak do vienka dostanete svokru v znamení Býka, pripravte sa, že bude vyhľadávať každú príležitosť na to, aby sa rodina stretla pri spoločnom stole. Je to žena, ktorá vám pripraví niekoľko chodové menu a bude sa v tom doslova vyžívať. Ak aj vy budete gazdinka ako sa patrí, bude vás milovať a o spoločné témy nikdy nebudete mať núdzu. Niekomu síce tieto rodinné stretnutia môžu narušiť iné rodinné plány, no nebojte sa pozvanie pokojne odmietnuť. Táto svokra sa neurazí a ak aj náhodou áno, vyžehlíte si to u nej kyticou kvetov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:10