Pozrite sa, čo máte na prvom mieste podľa znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

U Raka je to rodina, u Rýb priatelia: Toto je u vás na prvom mieste podľa zverokruhu

27.02.2023, 10:00
ASTRO

Každá z nás vo svojom živote niečo prirodzene uprednostňuje. Či už je to práca, rodina alebo peniaze. Na to, čo je u vás na prvom mieste, však nevplýva len váš charakter a osobnostné črty, ale aj znamenie zverokruhu. Pozrite sa, čomu prikladáte v živote najväčšiu váhu.

Škorpión

 

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Škorpióna uprednostňujú pohyb. Túžia po tom, aby sa všetko okolo nich hýbalo. Neustále cvičia, chodia na turistiku, upratujú a len málokedy relaxujú.

Strelec

Strelci túžia po rozmaznávaní sa. Kúpia a doprajú si čokoľvek len preto, aby sa cítili dobre. Znamená to, že vždy uprednostňujú svoj pôžitok nad ostatnými.

image

Strelci sa radi rozmaznávajú.

dreamstime

Kozorožec

Kozorožci majú na prvom mieste peniaze. Nie je to však tak, že by ich chceli míňať, ale naopak snažia sa ušetriť, čo sa len dá. Svoju rodinu a seba túžia jednoducho zaistiť do budúcnosti.

Vodnár

Ženy narodené v znamení Vodnára sa držia hesla, všetko pre svojho šéfa. Keďže túžia po uznaní a úspechu, väčšinou postavia svojho nadriadeného na prvé miesto a urobia všetko to, čo im povie.

Ryby

Pre Ryby sú na prvom mieste priatelia. Vždy sú tu pre nich, chcú urobiť všetko pre to, aby boli šťastní a spokojní, a to aj za cenu, že nebudú spokojné ony.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 03:52