Niektoré zákroky sú pre isté znamenie ako vyšité.
StoryEditor

Vieme aký estetický zákrok je pre vás najvhodnejší podľa znamania zverokruhu

16.02.2023, 11:30
ASTRO

Mohla by vám astrológia pomôcť pri výbere kozmetickej medicíny? Pravdou je, že hlavnými určujúcimi faktormi sú vlastnosti vašej pleti, plus vaše špecifické ciele. Napriek tomu sa dá zistiť, ktorá liečba by najlepšie vyhovovala vášmu znameniu.

Rak: Kybella

Kybella je nechirurgická injekčná technika používaná na zacielenie na tuk pod bradou. Proces využíva sériu injekcií kyseliny deoxycholovej na zacielenie na tukové bunky v tejto oblasti. Nie sú potrebné žiadne rezy. Raci ktorí majú nežiaduci tuk pod bradou, neriešite problém liposukciou, ale kybellou. Ako Raci je nepravdepodobné, že by ste si vzali voľno na zotavenie. To je dôvod, prečo si myslíme, že Kybella by mohla byť vašou duševnou procedúrou. Jednoduchá injekcia, ktorá by sotva prepichla vašu ochrannú račiu schránku. Po čase táto procedúra pomaly eliminuje dvojitú bradu.

Lev: Mikroihličkovanie

Levy sú pripravené byť v žiari reflektorov. Mikroihičkovanie je geniálne ošetrenie. Posilňuje kolagén a umožňuje vám zdokonaliť váš vzhľad bez toho, aby si niekto všimol, že máte malú odbornú pomoc. Ako Lev tiež viete, že veľkolepý vstup na pomyslený červený koberec nekončí krásnou tvárou, takže pokojne aplikujte toto ošetrenie aj na dekolt, krk, predlaktia a ruky.

Panna: Dermaplaning

Praktické, prítomné a systematické Panny sú citlivé na detaily. Určite neznesú vrstvu odumretých kožných buniek zakrývajúcu ich žiaru. Dermaplaning je teda vaša dokonalá astrologická liečba. Metodicky odstraňuje šupinatú pokožku, broskyňové chĺpky a čokoľvek iné, čo by mohlo brániť dokonalosti vášho vzhľadu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 18:33