Niektoré zákroky sú pre isté znamenie ako vyšité.
StoryEditor

Vieme aký estetický zákrok je pre vás najvhodnejší podľa znamania zverokruhu

16.02.2023, 11:30
ASTRO

Mohla by vám astrológia pomôcť pri výbere kozmetickej medicíny? Pravdou je, že hlavnými určujúcimi faktormi sú vlastnosti vašej pleti, plus vaše špecifické ciele. Napriek tomu sa dá zistiť, ktorá liečba by najlepšie vyhovovala vášmu znameniu.

Ryby: Hydratácia

Vaše vysoko citlivé, láskavé a jemné vodné znamenie sa jednoznačne perfektne hodí k zákroku HydraFacial. Toto upokojujúce ošetrenie je známe tým, že poskytuje žiarivú pokožku prostredníctvom exfoliácie, extrakcie a infúzie bez najmenších bolestí alebo prestojov! Nemusíte ani na chvíĺu upraviť svoj režim.

Rovnako ako vy, aj HydraFacial je veľmi prispôsobivý. Môže byť prispôsobený tak, aby naplnil vašu pokožku rastovými faktormi, antioxidantmi a korekčnými sérami. Dokáže sa zamerať na konkrétne problémy.

Baran: Mikrodermabrázia

Ako odvážnemu Baranovi vám nie je cudzie vymyšľať. Aj keď môžete byť na okrajoch trochu drsní, neznamená to, že chcete, aby to vaša pokožka ukázala. Preto považujeme mikrodermabráziu za vhodný zákrok práve pre vás. Či už máte na pokožke poškodenie spôsobené slnečným žiarením, jazvy po akné, drsné škvrny na koži alebo jednoducho chcete zmierniť vrásky, mikrodermabrázia je víťazom. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 15:09