Niektoré zákroky sú pre isté znamenie ako vyšité.
StoryEditor

Vieme aký estetický zákrok je pre vás najvhodnejší podľa znamania zverokruhu

16.02.2023, 11:30
ASTRO

Mohla by vám astrológia pomôcť pri výbere kozmetickej medicíny? Pravdou je, že hlavnými určujúcimi faktormi sú vlastnosti vašej pleti, plus vaše špecifické ciele. Napriek tomu sa dá zistiť, ktorá liečba by najlepšie vyhovovala vášmu znameniu.

Býk: Botox

Býci milujú relax v pokojnom prostredí, a preto je pre nás prirodzené spojiť vaše znamenie so svalovou relaxačnou kúrou, ktorá vám pomôže vyzerať, akoby ste sa o nič nestarali. Nič lepšie pre vás nie je ako známy botox.

Býci, ktorí sú tiež známi svojou lojalitou, preto zostanete pri tejto procedúre keď budete spokojní. Namiesto toho, aby ste flirtovali s nejakou novou alternatívou budte radšej verní. Koniec koncov, Botox je držiteľom titulu č. 1 liečby všetkých čias a preukázal svoju účinnosť pri miliónoch ošetrení.

Blíženci: Tukové injekcie

Blíženci, ste známy tým, že máte dve strany, a preto si myslíme, že tukové injekcie by mohli byť vašou dokonalou kozmetickou úpravou. Tukové injekcie sú ako chameleón ako vy a začínajú paradoxne liposukciou, aby sa odstránili nepríjemné vydutiny z nechceného miesta. Potom sa váš tuk prečistí a je pripravený na opätovné vstreknutie presne tam, kde ho potrebujete, ako napríklad na zväčšenie pier alebo vyplnenie strednej časti tváre. Len sa uistite, že pri výbere poskytovateľa nešliapnete vedľa. Krásne výsledky dosiahnete len vtedy, ak si vyberiete plastického chirurga s vynikajúcimi estetickými schopnosťami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 17:18