Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Horoskop na tento týždeň: Váhy sa budú musieť rozhodnúť, Rak konečne vyrieši nezhody

06.02.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 6. februára do 12. februára.

Váhy

Konečne sa vám podarí zistiť, kto z vášho okolia vám berie pozitívnu energiu. Nebojte sa preto od tohto človeka dištancovať. Koncom týždňa budete musieť urobiť rázne rozhodnutie, no nesmiete sa báť povedať nie. V práci už dlhšie pociťujete tlak a kvôli množstvu povinnostiam túžite po výpovedi. Teraz však nie je čas riskovať a strácať na dlho budovanej pozícii.

Škorpión

Horoskop na aktuálny týždeň vám odporúča, aby ste nasledovali svoje srdce. Doriešte preto vzťahy, ktoré vám do života vnášajú negatívne emócie. Ak ste v poslednej dobe zanedbávali svojho partnera, skúste mu venovať celú svoju pozornosť a pozvite ho na rande. Ak ste naopak bez partnera doprajte si chvíle plné pohody a rozmaznávania. Čo sa týka práce, sledujte čo sa deje vo vašom okolí a nepremeškajte možnosť novej pracovnej príležitosti, ktorú v najbližšej dobe dostanete.

image

Nepremeškajte novú pracovnú príležitosť.

dreamstime

Strelec

Nasledujúce dni budete mať veľké množstvo energie, ktoré sa však snažte využiť správne, inak si spôsobíte viac problémov než úžitku. Konečne budete mať možnosť dosiahnuť cieľ, po ktorom už dlho túžite. Zabudnite na hádky a neodkladajte čas s partnerom na druhú koľaj. Ak ste nezadane, začnite sa riadiť pravidlom, že sa nie je kam ponáhľať. Radšej sa venujte sebe a svojmu rozvoju.

Kozorožec

Dajte si tento týždeň pozor na niekoho, kto sa snaží ovplyvniť vaše rozhodnutia. Rovnako tak si strážte aj svoju impulzívnosť, ktorá bude sprevádzať vašu činnosť v práci a rozhodovanie v rodine. Koncom týždňa si užite dobrú náladu a rozdávajte okolo seba úsmev ako sa len dá. Vo vzťahoch sa nebojte komunikovať o vážnych veciach a doprajte si s partnerom oddych.

image

Koncom týždňa si užite dobrú náladu.

dreamstime

Vodnár

Tento týždeň bude na vašu osobu pôsobiť energia, vďaka ktorej zvládnete všetky prekážky, no na druhej pocítite podráždenosť. Dávajte si preto pozor na zbytočný hnev, ktorý môže ovplyvniť aj vaše dobré vzťahy v práci, v rodine, či s partnerom. Ak uvažujete o novej práci, alebo si prácu hľadáte, dajte si záležať na kvalitnom životopise, ktorý vám pomôže v napredovaní.

Ryby

V nasledujúcom týždni sa vo vašom emocionálnom živote objaví veľa nedorozumení. Je však na vašom dobrom úsudku ako sa v daných situáciách zachováte, no najlepšie bude, ak vydržíte. Aby ste nepodľahli stresu a tlaky, venujte sa sebe a svojmu duševnému zdraviu, nepodceňujte relax a oddych, ktorý potrebujete na prečistenie myšlienok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 07:03